Şimdi Ara

Wizard yaninda Warlock Mu? Clericmi Bardmi Acilmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt arkadaslar Hnagisi daha saglam kasmasi hizli olur??

• C L E R İ C

Her Zaman
  • Benim de oyum clericten yana eğer pvp içinse , eğer hızlı kasma söz konusu ise bard derim . Warlockta olabilir ama silah değiştirme filan wizard için çok cazip gelmiyor bana yani wizardsan ya tekte alırsın ya da tekte alınırsın .
  • Bard.
  • ߣnc£d£ ßârd
  • En iyi ve en zor yapılandırma Warlock+Wizarddır, ama Wizardı bilirsinki kalkanı da olmadığından psc defans sorunları var ve kolay yatıyorlar bu nedenle Clericin pasif skilinden str alacağından dolayı Wizard+Cleric ile 8li pt bulma ve yatma sorunlarını en aza indirgersin, Wizard+Bard da ise tam bir bufcu olursun oyundan zevk alamazsın başkalarına destek vermekten başka yapacağın bişiy olmaz. Benim tavsiyem Warlock+Wizarddır ama dilersen Wizard+Cleric açabilirsin.
  • 20 lwl bard aç. sonra clerice fdevam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

En iyi ve en zor yapılandırma Warlock+Wizarddır, ama Wizardı bilirsinki kalkanı da olmadığından psc defans sorunları var ve kolay yatıyorlar bu nedenle Clericin pasif skilinden str alacağından dolayı Wizard+Cleric ile 8li pt bulma ve yatma sorunlarını en aza indirgersin, Wizard+Bard da ise tam bir bufcu olursun oyundan zevk alamazsın başkalarına destek vermekten başka yapacağın bişiy olmaz. Benim tavsiyem Warlock+Wizarddır ama dilersen Wizard+Cleric açabilirsin.

Wizard-Bard tam bir buffçımı??Pfff.Wizard-Bard Tam Solo ve Hızlı kasan Buildtir.Agresif Canavarlardan Korkmazsın.Giant-Champlardan hızlı kaçarsın.Canavarlar arası fazla zaman geçmez.

Ama eğer wizard-cleric olursan Kimse seni wizard olduğun için partye almaz herkes cleric olduğun için ptye alır.
    Yani gerçekten buffer olursun.

Wizard-Warlock ise iyi düşünmüyorum.Wizardın yanına bard yada cleric lazım.2 builste sp isteyen buildler sp farm sorunu çıkar ve iki ana buils sorun çıakrır die düşünüyorum.

Aslında sana tavsiyem Clericdir.Ptlere girersin buff basarsın koalyca kasılırsın.Ayrıca Clericin bufflarınıda saymama gerek yok.Ama senin ptlerde çok solo kasacağını düşünüyorumSolo en iyi bardla kasılır.

• Kasarken, Koşma skili okadar önemliki ,,, bu yüzden çok pişmaN oLan arkadaşım war.. ßard aç sen kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

En iyi ve en zor yapılandırma Warlock+Wizarddır, ama Wizardı bilirsinki kalkanı da olmadığından psc defans sorunları var ve kolay yatıyorlar bu nedenle Clericin pasif skilinden str alacağından dolayı Wizard+Cleric ile 8li pt bulma ve yatma sorunlarını en aza indirgersin, Wizard+Bard da ise tam bir bufcu olursun oyundan zevk alamazsın başkalarına destek vermekten başka yapacağın bişiy olmaz. Benim tavsiyem Warlock+Wizarddır ama dilersen Wizard+Cleric açabilirsin.

Wizard-Bard tam bir buffçımı??Pfff.Wizard-Bard Tam Solo ve Hızlı kasan Buildtir.Agresif Canavarlardan Korkmazsın.Giant-Champlardan hızlı kaçarsın.Canavarlar arası fazla zaman geçmez.

Ama eğer wizard-cleric olursan Kimse seni wizard olduğun için partye almaz herkes cleric olduğun için ptye alır.
    Yani gerçekten buffer olursun.

Wizard-Warlock ise iyi düşünmüyorum.Wizardın yanına bard yada cleric lazım.2 builste sp isteyen buildler sp farm sorunu çıkar ve iki ana buils sorun çıakrır die düşünüyorum.

Aslında sana tavsiyem Clericdir.Ptlere girersin buff basarsın koalyca kasılırsın.Ayrıca Clericin bufflarınıda saymama gerek yok.Ama senin ptlerde çok solo kasacağını düşünüyorumSolo en iyi bardla kasılır.

Evet wizardın yanına Bard açarsan bardın sana tek yararı koşma olur milleti buflamaktan başka wizarda bir desteği mi var? Zaten wizarda geçtiğinde bir çok Bard bufun kayboluyor bazıları sadece silah değiştirdiğinde kaybolmuyor, Wizard+Cleric için Clericde milleti buflarsın oydu buydu diyosan wizardı niye açtık dediğim gibi cleric açarsa pasif skilinden psc defansı dengeleniyor, Wizard+Warlockda da evet sp sorunu olacak zaten yazdım kasılması en zor ama en iyi char tipi diye, warlock ile 10 saniye ortalama sürede 7-8 adet statüse düşmanı sokup wizarda geçtiğinde str glavyer de olsa tek yiyor bu son dediğimi bi araştır istersen, You tubeye gir Warlock+Wizard yaz ilk 2 videoyu izle,ilki daha 60 lwl! , her char tipinden elimizde var artılarını eksilerini söyledim, Dar düşünme silah değiştirdiğinde Clericin vereceği str int gibi bufların kaybolacağını aynı şekilde bardda da bazı bufların kaybolduğunu göz önünde bulundur adam wizardın yanına arıyor!

• quote:

Evet wizardın yanına Bard açarsan bardın sana tek yararı koşma olur milleti buflamaktan başka wizarda bir desteği mi var? Zaten wizarda geçtiğinde bir çok Bard bufun kayboluyor bazıları sadece silah değiştirdiğinde kaybolmuyor, Wizard+Cleric için Clericde milleti buflarsın oydu buydu diyosan wizardı niye açtık dediğim gibi cleric açarsa pasif skilinden psc defansı dengeleniyor, Wizard+Warlockda da evet sp sorunu olacak zaten yazdım kasılması en zor ama en iyi char tipi diye, warlock ile 10 saniye ortalama sürede 7-8 adet statüse düşmanı sokup wizarda geçtiğinde str glavyer de olsa tek yiyor bu son dediğimi bi araştır istersen, You tubeye gir Warlock+Wizard yaz ilk 2 videoyu izle,ilki daha 60 lwl! , her char tipinden elimizde var artılarını eksilerini söyledim, Dar düşünme silah değiştirdiğinde Clericin vereceği str int gibi bufların kaybolacağını aynı şekilde bardda da bazı bufların kaybolduğunu göz önünde bulundur adam wizardın yanına arıyor!

Wizard + Cleric en iyisi. Fakat burda gözüme çarptıda, O passive skiller sadece elinde cleric rod ve üstünde light armor varsa etki eder. Keşke diğer türlü etki etse ama ancak bu şekilde etki eder o passiveler.

Birde şu olay var, sen warlocktan statusları atana kadar başına glavie'i yersin. Ancak stun atabilirsin.Zaten sleep atarsan vurduğun anda etkisi geçer. O yüzden önermiyorum.

Kastığım bir wizard var ve cleric açarsanız ki eğer '' parmak kullanmıyorsanız'' müthiş.Recovery Division olsun Bless Spell olsun, HolyWord olsun. Clerici aynı levelede getirebilmeyi başarırsan ( farm ister) Light armor giyip def. artırabilirsin.Fakat passiveler dediğim gibi elinde c.rod ve üstünde light armor varken etki eder. Yani bu passiveler Pure clericler içindir..

@Maniac

Clericin bufflarını görüp 8li partylerde sadece birkaç kere oynayandan beklenen bir yorum. Bir partye nasıl cleric gerekliyse ( 1 tane yeter bile artar)

-Tank
    - 2-3 Wizard
    - Bir Bard

Gereklidir. Rogue 8 li partylerde tamamen gereksiz bir char olup, Knock down yaparak wizardların vurmasını engeller. Ne wizardlar kadar fazla vurur ne warriorlar gibi tanklık yapar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 23 Şubat 2008; 12:52:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.