Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

anca act 1 tanklarsın diyen arkadasa gelsin resmen kıpırdatmadım siegebreakerı

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

1. ss herşeyi açıklıyor boss 1 vurusta %60 hpni götürüyor :)

Az önce buildi denedim. 650 all resi ve 7600 def ile act3 basındaki moblar bile baya zorluyor.

act 3 ün son questindeyim. kullanmayı bilmedikten sonra 7k all res 70k def olsa da işe yaramaz zaten

• quote:

quote:

quote:

Az önce buildi denedim. 650 all resi ve 7600 def ile act3 basındaki moblar bile baya zorluyor.

act 3 ün son questindeyim. kullanmayı bilmedikten sonra 7k all res 70k def olsa da işe yaramaz zaten

O itemler ve o build ile 1 saat içinde kes video çek veriyim sana 1m.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O itemler ve o build ile 1 saat içinde kes video çek veriyim sana 1m.

Yarin is donusu kesicem video cekemem laptopum o kadar iyi degil. Yanimda templar varken ss cekerim olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Orijinalden alıntı: syalcin1907

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

yüzük 21m weapon 18m, ilgilenenler pm atabilir, saygılar

Sen insanlari aptal yerine koymayi cok seviyosun heralde. su yazdigin fiyatlardan oyundan zerre kadar anlamadigin belli. hayatimda daha boktan bi yuzuk gormedim max 800k o silahta tas carlasa 2m eder. offf biraz ogreninde gelin su oyunu

Talihsiz bir açıklama olmuş... :))

arkadaş zaten muhattabım değil ama üslubu nedeniyle rezil etmek istedim, acil nakite ihtiyacım vardı 17m'den sattım, imkanım olsa 35e kadar yolu vardı

Eğer bu koyduğun Screen Shot Photoshop degilse oyunu bırakıyorum, çok net accountumuda silicem.
    Diğer bütün itemları karalamış sadece o itemı açık bırakmış ki farkı anlamayalım yazı karakterlerinden

Adam bariz photoshoplayıp koymuş ulan neler var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 29 Haziran 2012; 3:32:55 >

• Yahu madem anlamıyorsun itemdan ne diye bozuk bir üslupla çıkışıyorsun ? Derdin de dostum, farkındaysan (imzamda da mevcut) DONANIMHABER DIABLO SIKÇA SORULAN SORULAR ANA BAŞLIĞI'nı açan benim.
    Eğer hala oyundan anlamadığımı düşüyorsan bravo

E al buna da photoshop de bari

ikna olmazsan video çekicem

• quote:

Yahu madem anlamıyorsun itemdan ne diye bozuk bir üslupla çıkışıyorsun ? Derdin de dostum, farkındaysan (imzamda da mevcut) DONANIMHABER DIABLO SIKÇA SORULAN SORULAR ANA BAŞLIĞI'nı açan benim.

1 tane radiant start basmak kaç gold a mal oluyor

gem ve kitap masrafı hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Yahu madem anlamıyorsun itemdan ne diye bozuk bir üslupla çıkışıyorsun ? Derdin de dostum, farkındaysan (imzamda da mevcut) DONANIMHABER DIABLO SIKÇA SORULAN SORULAR ANA BAŞLIĞI'nı açan benim.

1 tane radiant start basmak kaç gold a mal oluyor

gem ve kitap masrafı hariç

o işe hiiiiç girme derim, eğer reklam yapamazsan 16m'e bastığını 15e bile satamazsın. burda gördüklerin tesadüfen 200k ile sattıklarım , ben başta alıcı kitle buldum onlara elden satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 29 Haziran 2012; 4:31:15 >

• sildim accountu hadi hepinize iyi oyunlar

iyi oldu zaten bırakmaya çalışıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

sildim accountu hadi hepinize iyi oyunlar

iyi oldu zaten bırakmaya çalışıyodum

Ticket at geri verirler Çok kötüyüm :)
  • Arkadaşlar bis orum olcak attack speedi %10 olan bi item aldığımızda toplam dpsimizin %10 u kadar mı artış oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Arkadaşlar bis orum olcak attack speedi %10 olan bi item aldığımızda toplam dpsimizin %10 u kadar mı artış oluyor?

atack speed in 1.40 sa 1.54 olur mesela aps hesaplanırken max dmg+min dmg 1.4 yerine 1.54 ile çarpılır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Arkadaşlar bis orum olcak attack speedi %10 olan bi item aldığımızda toplam dpsimizin %10 u kadar mı artış oluyor?

atack speed in 1.40 sa 1.54 olur mesela aps hesaplanırken max dmg+min dmg 1.4 yerine 1.54 ile çarpılır yani

Şimdi anladım çok teşekkür ederim... Ben çok yanlış düşünmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Haziran 2012; 23:26:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferno'da daha yeniyim ve Act II'de önüme gelen ilk elite pack in beni dağıtmasıyla bir süre daha Act I farmlamaya karar verdim. Şimdiye kadar idarelik aldığım eşyalar ve MF Gear'ım var.

Normal eşyalarım,Energy Armor-Force Armor ve Magic Weapon-Venom skilleri ile şöyle bir karakterim var:

http://img29.imageshack.us/img29/7222/screenshot017dp.jpg

Ara sıra yeni buildler deniyorum ama kendime en uygun bulduğum bu.

Şimdilik 1-2k DPS daha artırırsam Act I farm bayağı rahatlamış olacak. Ancak ilerisi için önerileriniz nedir,nelere önem vermeliyim, yeni item alırken önceliğim ne olmalı vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcs_Jack -- 30 Haziran 2012; 22:51:15 >

• Karakterin benden iyi aslında, ben bile act II'de elitleri kesebilmiştim senin de kesmen lazım. Buildi gözden geçir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Karakterin benden iyi aslında, ben bile act II'de elitleri kesebilmiştim senin de kesmen lazım. Buildi gözden geçir bence.

Aslında uğraşsam kesebilirim, ama biraz daha Act I farm yapıp daha kolay kesmek daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

quote:

Karakterin benden iyi aslında, ben bile act II'de elitleri kesebilmiştim senin de kesmen lazım. Buildi gözden geçir bence.

Aslında uğraşsam kesebilirim, ama biraz daha Act I farm yapıp daha kolay kesmek daha mantıklı değil mi?

tanka çevir tanka act 3 de bitti
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tam build ve karakterinizin son halini gönderirseniz çok makbule geçer :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tam build ve karakterinizin son halini gönderirseniz çok makbule geçer :D

http://forum.donanimhaber.com/m_62628030/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62636768

• Arkadaşlar tek tek bana PM atıp build-skill-item soruyorsunuz, bunun yerine ben buraya detayları yazıyım, soracak arkadaşlar buraya göz atsın, saygılar

item'lar

genel detaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 1 Temmuz 2012; 1:01:11 >

• Üstteki elemanı ve dediklerini sallayın, size gelmiş geçmiş en iyi wizard skill buildi gösteriyorum.

Her türlü elite grubu çok rahatlıkla indirebiliyorsunuz, dikkatlice okuyun. Daha iyisi yok.nokta

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551469298?page=1
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.