Şimdi Ara

Witcher 3 : Grafik Performansı ve Ultra Ayarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: freshmind

    Oyun şu anda yüklü PC'de ... Post process ayarları haricinde kaplama zart zurt ayarları neredeyse gram etki etmiyor. Resmen bir yerde durup resmini çekmeniz gerekiyor farkı anlamak için. <br> <br> Mod yapımcıları bile gölgeleri low'a çekmemizi tavsiye ediyorlar çoğu zaman (sweet fx ve nexus'ta ki modcuların alayı bunu öneriyor) . Ultra ile hiç bir farkı olmadığından bari performansınızı yemesin diyorlar. <br> <br> Konsollar x86 mimarisine geçti geçeli bu böyle. Eskiden bir oyunun yüksek ve orta seviye ayarları arasında bile nesil farkı oluşuyordu. Daha düşük ayarları ise sanki başka bir firmanın elinden çıkmış gibi durmasına sebep oluyordu. <br> <br> Bu gün Witcher'da bile yerde sıklaştırdığınız çimler haricinde adam akıllı görsel fark göremiyorsunuz. Ufak tefek detaylar. <br> <br> Yemin ediyorum ki post processing altındaki performansla hiç bir alakası olmayan <b>Sharpening</b>(renklerin keskinliği için verilen ayar. PC oyuncularının monitörde oyun oynadıkları var sayılıp bu eksikliği gidermesi adına konmuş, TV'lerin zaten kendi içerisinde var) oyunun Ultra ve High arasında yarattığı farktan daha fazla fark yaratıyor <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> <br> Hairworks güzel ama 980'nin yanına bir 980 daha istetiyor 60 fps için... <br> <br> Bu arada Nvdia Teknoseyir'de dahil sağda solda güzel reklam yapıyor (oranında GTA videosu aklıma geldi) video 30 dakika ise 20 dakikası HBAO, Phsyx, TXAA gibi unsurların üzerine kurulu oluyor. Bir kaç yere daha bulaşmışlar. Reklam departmanları uğraşıyor <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> <br> Benim en büyük sıkıntım şu oyundaki "sarı filtre" ve pastel renklerdi. Benimle aynı sorundan muzdarip olanlar olacak ki hemen modları yapmışlar. Yapıştırdım bu gün oyun çok çok daha güzel gözüküyor. Oyunun mimari alt yapısı zaten iyi böyle açık bir dünyaya karşılık. Bütün sıkıntı renk filtrelerinde. Oyuna biraz keskinlik, biraz grain ve biraz washed out colors düzeni çekiyorsunuz bildiğiniz CGI oluyor. FPS'den sisteme göre ya 0 yada 2 fps gibi komik bir rakam götürüyor.


    Olayı çok iyi özetlemişsiniz hocam. Bu arada zibil gibi renk paleti modu var, sizin kullandığınız hangisi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Acaba oyun kasılarak mı oynuyor diye düşündüm ama bir baktım ki benim bilgisayar videoyu kasıyormuş :) PS4'e devam :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nvidia'nın sunumlarla ballandıra ballandıra anlattığı physx teknolojisi açık kaynak kodlu olsa, amd kartlarda darboğaz yaşanmayacak ve mutlu son olacak ama nvidia bu işte ne beklersin.
    [sizer=red]Witcher 3 : Grafik Performansı ve Ultra Ayarlar

    [sizer=red]Witcher 3 : Grafik Performansı ve Ultra Ayarlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun konu olarak oyun zevki olarak bence müthiş bir oyun hani soranlar var ya rpg den sıkılırım alsam bu oyundan sıkılır mıyım ben bu oyundan kimsenin sıkılacağını sanmıyorum tabi biraz da İngilizce biliyor ve kendinizi senaryonun dallanıp budaklanmasına bırakırsanız hiç sıkılacağınızı sanmam cd project o kadar müthiş iş çıkarmış.

    Fakat oyunda aynı müthiş işi çıkaran cd Project her zaman olduğu gibi ve bunda yine saçma sapan teknolojilerinin görsellik performans açısından ele aldığımız da bence hiç bir işe yaramayan amd nin yerinde saymasıyla birlikte iyice oyunlara burnunu sokup logosu olan her oyunu sadece son çıkan kartlarına göre yapan verdiği driverların sadece son çıkan kartlarına göre tasarlayan nvidianın çok ama çok etkisi olmasıyla birlikte yine optimizasyon konusun da vasat bir iş çıkarmıştır.Oyunun bırakın ultra high arasın da fark var mı low ile ultra arasında ot görünürlüğü dışın da neredeyse hiç bir fark yoktur.Ben ac unity bu oyundan daha hızlı oynadım o kadar laf ettik bir sürüde npc olan bir oyundu fakat bu oyunda onun yarısı npc yok şehirlerde ve son zamanların meşhur olayı yağmurda neredeyse 10 fps düşüyor.

    Kısacası oyun oynanırlık yönün den bence müthiş fakat optimizasyon yönünden yine diğer witcher oyunları gibi vasatı geçemiyor.cd Project ekibinin oyun motorlarının üzerinden daha çok optimizasyon üzerine çalışması gerektiğini ve daha esnek bir oyun motoru haline getirmesi gerekir neredeyse ultra ile low arasın da fark yok oyunun.Gta da ultra ile normai arasın da nesil farkı var neredeyse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun en çok PS4'te satarak tartışmalara son verdi. Grafikler aynı görünüyor. Çoğunluk mikroskobik fark için fahiş fiyatlı PC'den uzak duruyor...

    PS4'te tam 3 tane güzel oyunu birden oynuyoruz. Bloodborne + Witcher 3 + infamous second son. PC'ye mahkum olup birsürü oyunu kaçırmaya değmez.
  • 1.05 yamasında stutterin sorununada yöneldiklerini söylemiş yapımcılar, bu hafta başı çıkıyormuş, hadi baklm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya citiEX deyin ya da geteiks deyin.980'ni Türkçe söylediğinizi de düşünürsek "geteiks dokuzyüzseksen" doğru olanıdır. Ufacık bir ayrıntı ama her videonuzda böyle ilkokul mezunu hataları yapıyorsunuz. Türkiye'deki en büyük oyun sitesi editörlerinin daha eğitimli ya da daha dikkatli olması gerekir. Ha buradaki kitle bunu algılayabilecek kapasitede mi? Değil! O yüzden salla partiye devam, siz de haklısınız.
  • Oyununun grafikleri çizgi film gibi. Yabancı forumlarda yüzlerce sayfa eleştiri downgrade var bizim milletimiz nedense laf söyletmiyor. O kadar tantana yaptılar hakkını veremedi
    Batman Arkham Knight, Bloodborne, infamous second son, AC Unity çok daha iyi gerçekçi görünüyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun en çok PS4'te satarak tartışmalara son verdi. Grafikler aynı görünüyor. Çoğunluk mikroskobik fark için fahiş fiyatlı PC'den uzak duruyor...<br><br>PS4'te tam 3 tane güzel oyunu birden oynuyoruz. Bloodborne + Witcher 3 + infamous second son. PC'ye mahkum olup birsürü oyunu kaçırmaya değmez.


    iyi hoş diyorsunda evet bencede grafik farkı az denecek kadar az ama gözden kaçırdığın bir nokta var biz pc ciler oyunu sadece iyi grafikte değil daha akıcı bir şekilde oynamak istediğimizden de pc alırız tama grafik farkı olmayabilir fakat fps farkı olduğu net bir şekilde ortada ps4 te novigrad da yağmurlu havada oyun 24-25 fps lere düşüyor bunu da göz önün de bulundurmak gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    ya citiEX deyin ya da geteiks deyin.980'ni Türkçe söylediğinizi de düşünürsek "geteiks dokuzyüzseksen" doğru olanıdır. Ufacık bir ayrıntı ama her videonuzda böyle ilkokul mezunu hataları yapıyorsunuz. Türkiye'deki en büyük oyun sitesi editörlerinin daha eğitimli ya da daha dikkatli olması gerekir. Ha buradaki kitle bunu algılayabilecek kapasitede mi? Değil! O yüzden salla partiye devam, siz de haklısınız.


    Türkiye'de mp3 (empiüç) denildiği sürece biz de GTX980 (citieks dokuzyüzseksen) demeye devam edeceğiz. Yoksa neyin ne olduğunu biz de biliyoruz sayın BSC Misafiri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun en çok PS4'te satarak tartışmalara son verdi. Grafikler aynı görünüyor. Çoğunluk mikroskobik fark için fahiş fiyatlı PC'den uzak duruyor...<br><br>PS4'te tam 3 tane güzel oyunu birden oynuyoruz. Bloodborne + Witcher 3 + infamous second son. PC'ye mahkum olup birsürü oyunu kaçırmaya değmez.


    Grafikler aynı gözükmüyor, Özellikle ultradaki fark gerçekten atla-deve. Ayrıyetten ps4 her ne kadar güzel AAA exc. sahip olsada, benim gibi erken-erişim, indie ve MMO lara yüzlerce saatini gömen adam için hiç bir çekiciliği yok maalesef. Zevkler renkler ( Souls serisini bende çok seviyorum lakin Bloodborne biraz fazla kolay olmuş, o yüzden o dahi beni ps4 almaya ikna edemiyor)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyununun grafikleri çizgi film gibi. Yabancı forumlarda yüzlerce sayfa eleştiri downgrade var bizim milletimiz nedense laf söyletmiyor. O kadar tantana yaptılar hakkını veremedi<br>Batman Arkham Knight, Bloodborne, infamous second son, AC Unity çok daha iyi gerçekçi görünüyor


    Laf söyletmem neden söyletmem çünkü ben 3 yıl sonra ilk defa bir oyunu sıkılmadan 6 gün boyunca oynadım en son Batman Arkham City oynarken bu kadar eğlenmiştim şimdi ben kalkıp beni şu dünyanın çekilmezliğinden 6 gün boyunca koparıp bana keyifli anlar yaşatan bu güzel yapıma neden laf söyliyim aksine teşekkür etmek lazım yapımcılara.Ps4 de gördüğüm en güzel grafiklere sahip bu arada hatta 380 küsür ekran görüntüsü almışım oynarken o derece muazzam manzalar oluyor oyunda grafikleri downgrade e rağmen müthiş bu adamlar daha iyisini de yapardı emin ol ama kimse oynayamazdı orası ayrı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • video incelemeyi bekliyoruz ne zaman yayınlanacak acaba?
  • Arkadaşlar bende bir şey danışmak istiyordum
    Intel (R) Core (TM) i-5 -3470 CPU @ 3.20GHz 8,00 GB Ram Win 8 -64 Bit
    Ekran kartım ise ; GeForce GT630
    Witcher 3 çalıştırır mı, performansı nasıl olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    1.05 yamasında stutterin sorununada yöneldiklerini söylemiş yapımcılar, bu hafta başı çıkıyormuş, hadi baklm

    Ben de sistemi kurduktan sonra oyunu kurdum. Nvidia hairworks kapalı ve görülebilir alan medium da olmak üzere oyunu uzun süre oynadım. senin dediğin stutterin hissediyorsun. özellikle atla yavaş giderken. çok çok rahatsız edici değil. Hatta far cry 3 deki gibi adamın gözüne sokmuyor. Ama dikkatli bakınca stutterin hissediliyor.
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Onu yazacaktım ben de şimdi, aynen öyle. Hairworks açıksa 980'le bile 60 fps oynanmıyor.
  • BSC Witcher 3'ün İncelemesini yayınlamayacak herhalde ? Oyun çıkalı bayağı oldu ama halen inceleme piyasada yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    BSC Witcher 3'ün İncelemesini yayınlamayacak herhalde ? Oyun çıkalı bayağı oldu ama halen inceleme piyasada yok.


    Kardeşim biraz sabredin yahu. Büyük bir oyunun hemen 1 günde inceleme olacağını mı sanıyorsunuz ? Ne yapsınlar baştan savma; şunlar şöyle, görev böyle, burda bu var mı desinler onu mu istiyosunuz ? Bi adamlar oyunu iyice bitirsin, sonuna gelsin, görevleri ve olay döngüsünü anlasın elbet gelicek. Sık boğaz edip durmayın adamları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Arkadaşlar bende bir şey danışmak istiyordum<br>Intel (R) Core (TM) i-5 -3470 CPU @ 3.20GHz 8,00 GB Ram Win 8 -64 Bit<br>Ekran kartım ise ; GeForce GT630<br>Witcher 3 çalıştırır mı, performansı nasıl olur?


    Minimum:

    İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
    GPU: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM: 6GB
    İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 veya 64-bit Windows 8 (8.1)

    Çok az düşük bi sistemin var minimumdan ama çalıştıracağını düşünüyorum. Düşük ayarlarda oynayabilirsin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KaptanKenway

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>BSC Witcher 3'ün İncelemesini yayınlamayacak herhalde ? Oyun çıkalı bayağı oldu ama halen inceleme piyasada yok.</blockquote><br><br>Kardeşim biraz sabredin yahu. Büyük bir oyunun hemen 1 günde inceleme olacağını mı sanıyorsunuz ? Ne yapsınlar baştan savma; şunlar şöyle, görev böyle, burda bu var mı desinler onu mu istiyosunuz ? Bi adamlar oyunu iyice bitirsin, sonuna gelsin, görevleri ve olay döngüsünü anlasın elbet gelicek. Sık boğaz edip durmayın adamları.


    Sık boğaz edip durmuyoruz kardeşim sadece soruyoruz. Ben şahsen BSC'nin incelemelerini izlemeden oyun almıyorum. O yüzden de inceleme nasıl olacak diye merak ettiğim için düşüncemi paylaştım. Sen niye bu kadar rahatsız oldun onu anlamadım. Ben okurum sorarım sen prim yapmaya çalışma. Yok efendim niye adamları sık boğaz ediyormuşuz. Sanane avukatları mısın sen? Sen işine bak her şeye atlama kalbini kırarım. İstediğim zaman istediğim yerde istediğimi sorarım sana söz hakkı verdiğim zaman konuş Allah'ın veledi ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.