Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Witcher 3 GOTY // Dark Souls 3 GOTY // Dragon Age Inqu <KUTULU> Satın Al 24 Eylül 2018 18:57 1 1 Witcher 3 GOTY // Dark Souls 3 GOTY // Dragon Age Inqu <KUTULU> OYUNLAR TERTEMİZ. ALAN KİŞİ 1 AY SORUN YAŞARSA GERİ ALIRIM. KİMSENİN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM. KARDEŞLİK İLANLARINDAN VE REFERANSLARIMDAN GEÇMİŞİMİ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ, KUTULU OYUNA HİÇ PARA VERMEDİM, YILLARDIR DİJİTAL ALIR VERİRİM. DRAGON AGE'İ HİÇ YÜKLEMEDİM, WİTCHERİ TOPLAM 1 SAAT OYNAMADIM. DARK SOUL DA BUGÜN GELDİ ELİME.FİYATLAR; (fiyatlara sahibinden üzerinden baktım. oradaki en uygun fiyattan 10 lira uyguna yazdım.)Witcher 3 Goty Türkçe: 110Dark Souls Goty: 110Dragon Age Inquisition: 50satma sebebim kol almak. kol lazım beyler. ilk versiyon kolu 70 liradan almadım 2 ay içinde 200 olmuş. el insaf be ya.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] Pes 21-20 Pro Evolution Soccer 20/21 pri/sec/komple HERHANGİ BİRİ hepsi değil PS4 Pes 20 / 21 Alınacaktır. Pri Sec fark etmez ÜCRETSİZ N11 İNDİRİM KUPONLARI PS4 1 Tb 22 Ay Garanti / 1950 TL / 2 Kol v2 / Kutu Fatura / Pes 19
ilan güncel. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] Pes 21-20 Pro Evolution Soccer 20/21 pri/sec/komple HERHANGİ BİRİ hepsi değil PS4 Pes 20 / 21 Alınacaktır. Pri Sec fark etmez ÜCRETSİZ N11 İNDİRİM KUPONLARI PS4 1 Tb 22 Ay Garanti / 1950 TL / 2 Kol v2 / Kutu Fatura / Pes 19
ilan güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] Pes 21-20 Pro Evolution Soccer 20/21 pri/sec/komple HERHANGİ BİRİ hepsi değil PS4 Pes 20 / 21 Alınacaktır. Pri Sec fark etmez ÜCRETSİZ N11 İNDİRİM KUPONLARI PS4 1 Tb 22 Ay Garanti / 1950 TL / 2 Kol v2 / Kutu Fatura / Pes 19