Şimdi Ara

Witcher 2 türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi torrent sitesinden 5 gb lik olanını indirdim ve çalıstı fakat yamayı bulamadım her sitede var ama link yok hiç birinde bi yardımcı olursanız link vererek eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezel2035 -- 7 Temmuz 2012; 1:36:37 >

• Enchanded Editionu indir.. Oyunun kendi içinde oluyor Türkçe yama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu indirdim zaten kurulumdamı seçiyorum dili çünkü bakmamıstım dil seçeneğine

Simdi tekrar yükledim bu kurulum cmd ekranı geliyor öyle kuruyor yani dili seçme sansım yok benim bildiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezel2035 -- 7 Temmuz 2012; 1:56:10 >
  • Kurduktan sonra launcherden dili seçeceksın hocam..

• aa eyvallah hocam oldu çok saol launcherdan option a bakmayı unutmusum eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezel2035 -- 7 Temmuz 2012; 2:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezel2035

aa eyvallah hocam oldu çok saol launcherdan option a bakmayı unutmusum eyv

Bi şey değil hocam tadını çıkar oyunun.. :D

• Arkadaşlar The witcher 2 oyununu Enhanced yerıne 13.9 gb olan normal sürümü indirdim dolayısıylada Tr dil secenegı yok
    Acaba tr yama linki varmıdır yada bu enhanced editionun direk patch olarak atabilecegımız bir link? tekrardan Sırf tr ıcın 15 gb download yapmak istemiyorum =(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    PES 5 Türkçe Yama
    19 yıl önce açıldı
    TRİNE 4 TÜRKÇE YAMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Arkadaşlar The witcher 2 oyununu Enhanced yerıne 13.9 gb olan normal sürümü indirdim dolayısıylada Tr dil secenegı yok
    Acaba tr yama linki varmıdır yada bu enhanced editionun direk patch olarak atabilecegımız bir link? tekrardan Sırf tr ıcın 15 gb download yapmak istemiyorum =(

Aynı sorun bende var internette derin sörf yaptım bu sorunu tek yaşayan ikimiziz dostum sanırım lütfen yardım edin oyunu sileceğim yoksa
  • 10 TL'ye bulunur bu oyun verin öyle oynayın bu oyunu. Hani her oyuna demem de imkanı olmayanlar için, bu oyuna vermemek cidden saygısızlıktır. O kadar iyi bir oyun, üstelik Türkçe.

• Arkadaşlar biz vaktinde bir ton yazdık çizdik. Siz resmi olarak Türkçe'ye çevirdiğimiz oyunları orijinal almak yerine torrentten indirirseniz, Witcher 3'teki gibi Türkçe dil seçeneği için firmalardan onay alamayız. O yüzden lütfen destek olalım. Daha çok Türkçe oyun görmek istiyorsak bu, bu ülkede oyun satıldığını firmalara kanıtlayarak olur.
  • arkadaşa katılıyorum adamlar satılmayan yerde dil desteği vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Arkadaşlar biz vaktinde bir ton yazdık çizdik. Siz resmi olarak Türkçe'ye çevirdiğimiz oyunları orijinal almak yerine torrentten indirirseniz, Witcher 3'teki gibi Türkçe dil seçeneği için firmalardan onay alamayız. O yüzden lütfen destek olalım. Daha çok Türkçe oyun görmek istiyorsak bu, bu ülkede oyun satıldığını firmalara kanıtlayarak olur.

Benim merak ettiğim acaba firmalar steam gibi onlar için üçüncü parti olan satışları ülkelere göre ayrı ayrı değerlendiriyorlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.