Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
132.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zemox

ben kaç aydır baya oynadım daha bot ve chest düşmedi. helm-ring-mojo üçlüsü düştü bana. bir de set bonus düşüren itemi kullanıyorum set tamamlanmış oluyor. dediğin gibi bir 4 parçanın düşmesi sanki 1 sene sürer gibi geliyor bana:)

zuni setin rahatlığı hiç bir classta yoktur. mask of jarem takamıyorum ama şu hali ile bile 9M crit vuruyor fetishler ve ölmüyorlar. +pasiften gelenlerde eklenince ben sadece izliyorum. pasif fetish oynamınn en kötü yolu ölünce bir daha çıkmalarını beklemek.

eğer pet oynuyorsan attack speed INT daha önemli. yani 500 int yerine chain set daha iyidir.

vampire bats pasif fetish çıkarmanın en iyi yolu. as iyiyse 2 kere tikliyor gibi düşünebilirsin. bununla ilgili baya araştırma var ama şimdi yazmayim buraya:) özetle AS fazla ise batslar daha fazla vuruyor. yani AS değeri 2 nin üzerinde ise tek seferde 2 kere vuruyor gibi düşünebilirsin. bu da pasif fetis çıkarma şansınıda doğrudan etkliyor. rain of toads kurbağalar da çok iyi.

bu arada gargantuan - wratful diye bir rune ile kullanman gerekecek. kısa süre yanında kalacak ama yetecektir :)

paragon puanlarını ben şöyle verdim: hangisi zayıfsa ona verdim. örneğin ben yüzükten AS alamadığım için paragondan aldım. sen de AS varsa hit damage alabilirsin. ama hit chance biraz düşük gibi geldi bana, o yüzden ona puan harcamaya değer mi tartışılır.

Hocam dün gece Gargantuan'a geçtim hayran kaldım. T2 oynuyordum. 3 kere vuruyor elite. Eliti gördüğüm zaman sprit walk ile aralarına giriyorum piranha ile topluyorum mass confusion ve soul harvest atıyorum gerisini gargantuan hellediyor zaten. Tribal Rites + Grave Injustice ile CD çok çabuk geliyor. Bazen 15 sn yaşayan gargantuan daha yok olmamışken yenisini basıyorum. O yüzden T3 yaptım orada da hiç sıkıntı yok.

Paragonda AS yi fulledim CC cd yerine yanımda gezen ortalama Fetish sayısında ortalama 2-3 artış oldu. Bu yüzden artık Fetish Army kullanmıyorum artık. Gargantuan'ı alırken onu çıkardım. Fetish Army Zunimazsaya kadar bekleyebilir.

Şimdiki amacım güzel bir Reaper Wraps craftlayıp Pierce The Wheel pasifini almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 15 Nisan 2014; 11:35:03 >

• neuro kullanıcısına yanıt
    doğru karar olmuş. +phycal damage alarakta her geçen gün günçlenebilirsin. mesala benim soul harvest 12M critliyor. damage rune aldığım zaman. çünkü o da phycal damage vuruyor ve mana harcamıyor. ben önce pirana ile toplayıp sonra soul harvest atıyorum zaten ya ölüyorlar ya da az bir şey kalıyor. torment 4 ten aşağıda oynamıyorum bu arada.

artı olarak zombie charger pile on da phycal vuruyor. bunlar da deneme listende olabilir. grup içerisindeyken pile on kullanabilirsin mesala. tek başına çok uygun değil ama grup içerisinde çok çılgın damageler görebilirsin.

ayrıca illa zuni set tamamlamak zorunda değilsin. kukri diye bir silah var. onu düşürürsen o fetish army ve big bad vodoo skillerinin cd lerini hasar aldıkça düşürüyor. bu da sürekli fetish army çıkarabileceğin anlamına geliyor. o zamn gargantuan a gerek kalmaz. birbirlerini engelliyorlar çünkü.

• Level 70 Tasker, Reapers Wraps Bracers ve Phys Dmg veren bir Amu bulabilirsem T4 yapıcam. T3 yağ gibi akıyor şu an. Bütün skiller CD de olmadığında bir eliti kesmem 4-5 saniye sürüyor.

Ya da shoulder, armor, ve braceri Aughild yapmak istiyorum. Öyle yaparsam T4 te elitler hiç sorun olmaz.

Haftasonu şu WD'ye bir bakıyım diye başladığım macerada "artık ben de doktorum" noktasına geldim.

"Bu saatten sonra Wizard benim için bitmiştir" demek için erken ama bundan sonra ağırlığı WD'ye vereceğim kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 15 Nisan 2014; 17:03:02 >
  • Set düşüren var mı? bana şuanada kadar düşen setler: 3 parça jade set, 2 parça heltoot set, 3 parça zuni set. son 3 haftadır hiç set düşmedi. sizde de durum böyle mi? zunimasa chest veya bot a ihtiyacım var ama bir türlü düşmüyor.
    Daha ne istiyorsun hocam :) Ben 2-3 haftadır oynuyorum doktorla, ilk 70 olduğum gün Zuni chest düştü ama rezalet ötesi özellik ve rollerle... 2 gün sonra kat kat iyi bir leg.düştü onu kullanıyorum.
    Ondan sonra Blackthrone ve compass haricinde set görmedim. Yeşil ring veya amulet düşünce sevinmiyorum artık, hep bunlar çıkıyor...

Benim doktor şu şekle geldi, T3 te çok rahat ilerliyor, defansı biraz 2.planda bıraktığım için bazı elitler iyi hasar verebiliyorlar ama uzun süre yaşarlarsa
    Şu attack speed eldivenine ihtiyacım var, ayrıca daha iyi bir silahda gerekiyor elimdeki koktu artık, 1 tane dagger düştü ama rolleri çok kötüydü. Maskenin %100 lüğü ve daha iyi bir bota da hayır demem. :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/samsam82-2726/hero/1708454

Fetishler 6 milyona yakın vuruyor, pirana ve voodoo ile coşuyorlar. Gargantuan iyi gününde 80 milyona kadar çıkıyor :) Hala kararsızım wratfull ile berserker arasında. Gerçi Grave injustice ile çabuk doluyor CDler, T2 den itibaren düşman sayısı coşuyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Nisan 2014; 9:36:09 >

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• bu zunimassa olsun, blackstorne vs olsun ya da inna mesela.. bunların planı var mı? düşme ihtimali?
    benim 715 saat witch doctor oynama sürem var ister istemez daha fazlasını bekliyorum:) başka bir classla da hiç oynamadım. forumlarda jade seti tamamlayan gördüm ya. 5 parça set mi düşermiş. mümkün değil:)

karakterin güzelmiş ama hit chance çok düşük kalmış. min. % 50 olması lazım gibi geldi bana. helmde hit chance yok! int almak çok üzücü olmuş. zaten gelmesi gerekirdi ama enteresan gelmemiş int sende.

silahın çok kötüymüş gerçekten:) bana milyon tane silah düşüyor mutlaka daha iyisi yakın zamanda sana çıkar. bkz:kadala

fetishlerin yine iyi vuruyormuş. ben mask of jaremi takmadan zuni helm ile 8-9M vuruyorum. ah bir de chest düşse mask of jarem i taksam direk 14-15 M vuracaklar. gargantuan kesinlikle watfull ile faydalı oluyor. diğer türlü sürekli yanında kalırsa, petler birbirlerini bloklıyorlar.

bu arada istediğin eldiven bana kadala dan düştü. petlerin vuruş animasyonu hızlanıyor. daha hızlı vuruyorlar. büyük avantaj.

yanına enchantress almanı tavsiye ederim. Attack speed veriyor. spritt vessel pasifi olmadan oynayan tek witch doctor olabilirsin bu arada:)

bu da benim karakter:http://eu.battle.net/d3/en/profile/zemox-2361/hero/512828

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 16 Nisan 2014; 10:16:32 >

• Spirit Walk yetiyor her türlü ölümden kaçmak için, bir tek kıtalar arası charge yapan tipler sorun oluyor veya çok dar alanda frozen+jailer+arcene gelirse. O tarz durumlarda taktiksel geri çekilme yöntemine baş vuruyorum.
    Bana düşenler hep bu şekilde ne yazık ki, inatla tank eşyaları çıkıyor hep. Vitalty, life on hit, % life... Yüzüklerde bu şekilde...
    Templar kaba etimi çok kurtarıyor bu karakter ile :) Bir de çoğunlukla parti halinde oynuyoruz o yüzden pek yüklenmiyorum yancılara.

@saintroyo

Düşen setlerin planları olmuyor, planı olanda hazır halde düşmüyor hiç bir şekilde.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için..:)
  • Bu rift ve bountylere solo mu girsek daha iyi olur public mi ? ve benim karaktere, öneri build, tavsiye vs.. verir misiniz ? Ros çıkınca tekrar başladım, 3-4 gündür oynuyorum bu kadar toplayabildim.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lutimos-2176/hero/35113629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 17 Nisan 2014; 6:28:14 >

Orijinalden alıntı: Zemox

Set düşüren var mı? bana şuanada kadar düşen setler: 3 parça jade set, 2 parça heltoot set, 3 parça zuni set. son 3 haftadır hiç set düşmedi. sizde de durum böyle mi? zunimasa chest veya bot a ihtiyacım var ama bir türlü düşmüyor.

1 Haftadır WD oynuyorum. 1 tane Helltooth, 3 tane Jade Harvester, 1 tane yeşil source(horoz gibi bir şeydi galiba) ve n tane Blackthorn düştü. n yerine ben diyim 5 sen de 10. Bunun yanında Compass ring ve Travelers amulet düştü...

Blackthorn setnini oyuna koyan adamı bir bulmak lazım...

Zuniden hala eser yok. Artık umudu kestim Zuniden. Güzel bir Kukri düşüreyim başka bir şey istemiyorum. Diğerlerini craft ile hallederim. 1 tane de helltooth chest falan fena olmaz.

Wiz ile oynarken daha iyi set düşüyordu. Bence Patch 2.04 ile Riftlerde leg şansını arttırdılar ama Class set düşme ihtimalini azalttılar.

• Arkadaşlar 2013 yazından sonra oyunu bırakmıştım,dh ile oynadım hep monk falanda kastım ama onları oynama saatim 50 saat falandı.şimdi wd açasım var rosta wd nasıl zaman kaybı olur mu? dh den wd de geçenler keyif alıp oynamaya devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba hem oyunda hemde witch doctor da yeniyim bir şey soracağım
    3-4 item da pet damage var
    bunların hepsinin toplamı mı oluyo verdiği hasar
    örneğin birinde zombi dog yüzde 20 öbüründe 15 var
    toplam 35 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 16 Nisan 2014; 15:38:56 >
    aynen öyle.. köpekler ne kadar vuruyorlarsa sizin üzerinizde itemler vasıtaıyla % 35 daha fazla vuruyorlar..

yalnız o silahın crusaderın elinde strenght statı ile olduğunu düşünemiyorum bile.. o nasıl bir vuruş:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 16 Nisan 2014; 16:23:41 >

profilini bir an için başka birisyle karıştırmışım. bu kadar sürede bu kadar itemi nasıl toplamış ya diye düşünürken son anda farkettim:)

@neuro

hepimizin genel sorunu zuni set merak etme:) kukri düşerse zuni sete hiç ama hiç gerek yok. hatta direk torment 6 dayım o derece:) süerkli big bad vodoo sürekli fetish army. varsın ölsün fetishler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 16 Nisan 2014; 17:14:31 >
    Bende Witch Doctor kullanıyorum, buildin linkinide veriyorum. Zuni ve Mask of Jeram olmamasına rağmen pet build tercih ediyorum.
    Yanlış mı yapıyorum? Active ve Passive skill seçimlerim nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılar.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Expelliarmus-2866/hero/34906831
  • Öncelikle itemlerin çok güzel. ama dps in bu kadar yüksek olması seni yanıltmasın çünkü üzerinde hiç elemental damage yok. elemantal her ne kadar damage kısmında bir düşüş gibi görünsede aslında vurduğun hasarlar çok daha fazla olur. yani amulet ve bracerdan bir elemental damage almanı tavsiye ederim. bu da eğer pet gideceksen physcal damage olur. ama üzerinde çok pet damage itemlar olmadığı için başka skillere de yönelebilirsin.

zombie dogs a hiç ama hiç gerek yok, gargantuan yanlış rune kullanıyorsun. wratfull rune ile 15 saniye boyunca inanılmaz fire damageler yapabilirsin. hem eldiveninden gelen +fire elemtal damage de tam bu gargantuan rune için:)

skill olarak piranha piranhado ile toplayabilirsin ve ekstra %15 damage yaparsın. hex kullanmak tercih sebebi ama onun yerine mass confusion(ekstra %20 damage rune) ya da big bad vodoo- slam danceile elitleri saniyeler içerisinde indirebilirsin.

sprit vessel pasifini kullanmayan ikinci witch doctor olabilirsin:) daha önce birini daha görmüştüm:)

e madem pet gidiyorsun mana sorunun yok o zaman niye pierece of veil pasifini almayasın? ekstra %30 damage. pet gitmeyeceksen bu skill tehlikeli olur.

zombie handler felan gibi petlere yönelik pasifler çok ama çok gereksiz. zaten ölmüyor petler, ölse bile zaten hemen yenisini çıkarıyorsun. bunlar yerine cd kısaltan pasifi de alabilirsin.

iki tane pet damage arttıran item a ihtiyacın var. mask of jarem ve eldiven.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.