Bildirim
Witch Doctor Strenght çok zayıf kaldı ne yapmak lazım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ah de steroidler satılıyor onlardan da al,karakterin daha güçlü olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 2 Ağustos 2012; 5:59:15 > -
Valla düzenli programa girmen gerekiyor, haftada en az 3 gün demonic tremor bench press, 5km desolate sands koşusu ile hmm evet daha iyi olacağına inanıyorum..
Arada oyunu açar kaparsın karakter bi nefes alır, bol bol pot içirmeyide unutma -
haha
Dostum wd a sadece int ve vitality kas. Diğerleri gereksiz. str 1200 yerine vit 1200 olsaydı act 1 de ölmezsin kolay kolay. -
Başlığı görünce ciddi cevap vereyim dedim, kimin açtığını görünce de
diyesim geldi.. Str ve WD -
Cevap veren trolller konuyu açan trolllerden daha komik oluyo bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
str güç demek de int de beyin demek, onsuz olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
str güç demek de int de beyin demek, onsuz olmuyor
bu ağır olmuş -
ciddi cevap verin beyler saçmalamayalım. str güç demek değil mi işte? güçlenmesi lazım karakterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 2 Ağustos 2012; 16:05:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: R00T3RR00R
ciddi cevap verin beyler saçmalamayalım. str güç demek değil mi işte? güçlenmesi lazım karakterin.
Kalem kılıçtan keskindir arkadaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
str güç demek de int de beyin demek, onsuz olmuyor
int benim bildiğin zeka gibi bir şeydi.
yanlış mı biliyorum? -
var olan intleride strye yatır o zaman ölmez -
Hocam Dex yardır WD ye çok fena vuruyormuş :P
int+vit yeterli kardeş :D -
İlk iki cevap mükemmel olmuş. Arkadaşım her classın (sınıfın) farklı ihtiyaçları vardır. int + vit kucuktinin dediği gibi sana lazım olanlar. -
int yüklen str yerine , sorunun çözülür -
Sana bir birey olarak baktığımızda, Int. eksikliği var. -
merak ettim yaptığının aynısını yaptım benimkide ölüyor nasıl oldu bir türlü anlam veremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: NukaRa
Sana bir birey olarak baktığımızda, Int. eksikliği var.
ayıpsın iltifat olarak altım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X