Şimdi Ara

Wista daki tüm exe ler resim galerisi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler acil yardim vista ultimate kullaniorum babam biraz PC yi kurcalamis simdi Pc deki tum .exe ler resim galerisi olarak aciliyor format Cd sindeki setup exe de oyle resimde koyamiyorum cunki mspaint.exe de calısmıyor denedigim seyler olmadi hic fikri olan varmi ??? Acil Pc kullanilmaz halde... sistem geri yuklemede acilmiyor hatta Pc baslarken acilmasi gereken .exe ler bile acilmıyor HELP arkadaslar... !!!

• dahan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmadıysan veya herhangibi bir temizlik programı ile temizlik yaptırsan geri yükleme noktasıda gitmiştir.Babana sor bakalım nereleri kurcalamış ona göre düşünelim
  • sistem geri yuklemede resim galerisi seklinde aciliyo babamda ne yaptigini bilmiyor Pc kullanilmaz halde hepsini gectim fprma Cd sinide acmiyo setup.exe resim ondada
  • Erd Commander ile sistemi cd den boot edip geri yükleme yapabilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lighthear

Erd Commander ile sistemi cd den boot edip geri yükleme yapabilirsin ...

ok usta denicem ama baska yolu yokmu acaba bu sey gibi olmus hani Pc deki tum videolari ozelliklerden winamp i secersinde wmp yerine winampla acilirya oyle olmus .exe ler hep resim galerisi ile acilio aksama kadar yamazsam format cok saol program icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaYn -- 4 Ekim 2008; 12:17:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.