Şimdi Ara

wirelesss ağ kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akadaşlar daha öncede sordum ama yardım eden olmuyor. bi wireless modem aldım ve ortamda 15 bilgisayar var bunların ayarları nasıl yapılacak lutfen yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: atacom

akadaşlar daha öncede sordum ama yardım eden olmuyor. bi wireless modem aldım ve ortamda 15 bilgisayar var bunların ayarları nasıl yapılacak lutfen yardım

Herşeyden önce kullanmak istediğiniz kablosuz modemin marka/modeli nedir. Zira, eğer ki, TTNet'den kampanya kapsamında aldıysanız bu tür kablosuz modemlerin kablosuz olarak bağlanabilecekleri alıcı (PC) sayısına sınır konulmuş durumda.

Ortamda 15 bilgisayar ve de kısıtlaması olmayan bir de kablosuz modeminiz
    varsa herbir bilgisayarda da kablosuz ağ adaptörü (USB'den) bağlamalı yoksa PCI'dan takılmalı kablosuz ağ kartı (bunların ucunda da birer antenleri mevcuttur...) mı kullanacaksınız/kullanıyorsunuz.

Öncelikle biraz da sistem ve donanım altyapısı konusunda bilgi veriniz.

• aslında olay çok farklı ben bi stajyer oretmenim ve orencilerim merak etmşler haftaya bize bi ewirelees modem nasıl kurulur ve bilgisayralar ne yapmak gerek adım adım anlatın dediler
    yani teorik anlatacağım fiziksel bişey deil
  • hocam bu tıp seyler partık olmadan zor olmazmı bence sıkısırsın en azından bı laptop al yanına oyle anlat.bı modem gotur wirelass lı bıde laptop gotur tel hattına falan gerek yok nede olsa. modeme enerjı ver (ama onceden wirelassı kullanmıs olsunkı orta bıde onunla ugrasma) laptoptan arat 3-5 fark etmez yanı 15tane laptopta olsa mekandakı modemden yayın alacaktır. baglandı dedımı senın ısın tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btct -- 17 Kasım 2007; 23:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telnet modem bağlantısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.