Şimdi Ara

wirelessi görmüyo gerksizleri ise görüyo bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi evimdeki wirelessi ve etaftaki kablosuz ağları gören ipohenum abimin evine geldiğimde dibimdeki modemi listeleyemiyor ama başka yerlerdekileri gösteriyor bende us var abimde philips modem var neden bunu yapar evdeki diğer bilgisayarlar sorunsuz bağlanıyo iphone modemi bile göremiyo ama ta uzaktakileri görüyo acaba arıza mı var yoksa püfmü yardımcı olursanız sevinirim

• benim modemde philips geldigi günkü ayarları var ve sorunsuz giriyorum.ama abinin evindeki modemin ayarlarına bi el at derim internet tarayıcısından 192.168.2.1 gir bak tersgiden ne olabilir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcurse -- 21 Ocak 2008; 21:55:07 >
  • sorun listede modemi göremiyo bağlanmama deil yani problemim
  • bir reset denesene....
  • yok arkadaşım harbi çok saçma bi özellik alfabetik liste veya çekime göre aramıyor bende neden olduğunu anlayamadım ama çok sorun olan bi durum yapabileceğin şey modem ismini biliyorsan isim ile aratmak ..

benim başıma gelen gene bi iphone simkilid açmak için rastgele bi cafe ye girdim adam modem ismni büyük harfle İ yazmış malum iphone da bunu yazamıyorum arayamıyorum istede de çıkmıyor mecburen çayı içtik sölemiştim 4 ytl 3 dk içinde girdi yan cafeye taşındım :)

harbi çözümünü veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim :)
  • Modem bazen ayarlardan wireless'a kapalı olabiliyor.Mac adresi girmeden gözükmeyebiliyor.Ona dikkat edin bir isterseniz....
  • yok görünüyor mac e bağlı deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun çözünü çok basit oldu büyük harfle yazılan ve ingilizcede olmaya i harfini küçük şekilde düzeltince şak diye gördü herkese teşekkür ederim bana turbo simmi stealthmi almam gerkir bunu sölerseniz bide kimin sattığını çok sevinirim
  • iide bunu zaten biliyoruz bu sorun değil modem isminden aratırsın bneim gittiğim cafede düzeltmleri imkanı yoktu ondan başka yere gittim ama bazen küçük harf ve ingilizce yazılmasına ragmen eger çevrede dielimki 15-20 modem varsa bizim modemi o sayfada göstermio ama sonraki sayfa gibi bişeyde yok ki dierlerine bakalım anca modem ismi ile aratınca bağlanabiliyo saşma ama napalım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.