Şimdi Ara

wireless yeni şifre kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edimax marka AR-7084gA model kablosuz modemim ilk kurulumunu yaptıktan sonra verdiğim wireless şifresini değiştiremiyorum.. şifre 6 haneli harf ve 3 rakamdan oluşuyor aynı şekilde farklı harf ve rakamlar yazdım olmadı reset atıp bütün ayarları sıfırladım ama yine olmadı.. sanki smile adsl in verdiği şifre ve kullanıcı adı gibi sabit oldu wireless şifresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 10 Ekim 2011; 14:31:00 >

• az da olsa yorum yapacak kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

Edimax marka AR-7084gA model kablosuz modemim ilk kurulumunu yaptıktan sonra verdiğim wireless şifresini değiştiremiyorum.. şifre 6 haneli harf ve 3 rakamdan oluşuyor aynı şekilde farklı harf ve rakamlar yazdım olmadı reset atıp bütün ayarları sıfırladım ama yine olmadı.. sanki smile adsl in verdiği şifre ve kullanıcı adı gibi sabit oldu wireless şifresi

Reset için kaç saniye basılı tuttunuz?
  • 2-3 saniye felan.. hem modemden hem arayüze girerek reset attım ama olmadı... şifre değiştirmek için reset atmakmı gerekior hem ilk defa wireless modem kullanıyorum
  • quote:

2-3 saniye felan.. hem modemden hem arayüze girerek reset attım ama olmadı... şifre değiştirmek için reset atmakmı gerekior hem ilk defa wireless modem kullanıyorum

gerekmiyor da 20 sn basılı tutup bir dener misiniz?
  • denedim modem kendine gelemedi bi süre arayüze giremedim modemi aç kapa pc yi aç kapa derken girdim yeniden kurdum herşey tamam derken wireless şifresini girdim yine değişik şifre kabul etmedi ilk girdiğim şifreyi girdim oldu hemen... ilginç bi modem ucuz olunca böle oluo sanırım
  • quote:

denedim modem kendine gelemedi bi süre arayüze giremedim modemi aç kapa pc yi aç kapa derken girdim yeniden kurdum herşey tamam derken wireless şifresini girdim yine değişik şifre kabul etmedi ilk girdiğim şifreyi girdim oldu hemen... ilginç bi modem ucuz olunca böle oluo sanırım

Verin garantiye : öyle modem mi, olur?!

(Firmware güncelleneyi deneyin bir de varsa.)

http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=129&pl1_id=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 13 Ekim 2011; 11:37:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git gel 1 ay.. 1 gün bile duramıom internetsiz 1 ay naparım... internetle işim olmadığı bi ara göndercem artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.