Şimdi Ara

Wireless vs kablolu logitech klavye mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wireless mouse almak istiyorum tercihim logitech ancak kablosuz mouslerın bir çoğu küçük (nano) ele oturmuyor. Logitech in büyük kablosuz mouse u varmı, önerebileceğiniz. Aslındadarkfield ı gördüm çok beğendim ama fiyatı uçuk . maksimum 70-80 ene önerebileceğiniz wireless mouse önerirseniz sevinirm. (Birde g300 nasıl bir mouse gerçi kablolu ama) Bu alacağım mouse logitech in k350 keyboardı ile kullanmayı planlıyorum bu kalvye içinde yorularınızı alabilirmyim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 12 Şubat 2012; 10:08:54 >

• Darkfield iyidir fakat dediğin gibi fiyatı uçuk biraz. Vatan indirimini beklersen 90'a falan denk geliyor. Ama yok bekleyemem dersen G300 iyidir fakat kablolu.
    Masaüstü için arıyorsan G300 senin için kullanışlı olur. Ergonomik bir yapısı var.
  • G300 dediğiniz gibi iyi duruyor vatan indirimleri çok sık oluyomu
  • vatan nerdeyse her ay sonu yapıyor indirimleri.
  • Birazcık takip edersen bazı hafta sonları da oluyor indirim. Mx (Darkfield) alabilirsin güzel mouse.

• fikri olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim tercihim g105 tarafından olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlesques

benim tercihim g105 tarafından olurdu

çok kararsız kaldım ama kablolu g105 daha iyi çalışır gibi geliyor banada
  • arkadaslar Logitech in LX 710 Laser seti nasıl birde bunu nerden bulabilirim vatanda, gittigidiyor da yok heralde
  • g105 tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.