Şimdi Ara

wireless usb modem ile internete bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evim işyerime yakın olduğu için işyerimden internet kullanıyorum.Normal şartlarda bilgisayarım modemi görmüyor onun için sinyal güçlendirici Tp-link TL-WN8200ND 300Mbps High Power Kablosuz USB Adaptör kullanıyorum.Bu aparatla internet full çekiyor bilgisayarda. Ama telefonumdan da bağlanmak istiyorum. Telefonum da sinyali görüyor bağlıyorum ama girmiyor internete. Sizce sorun nerde?
     wireless usb modem ile internete bağlanma

• güncellll.......................

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı alıcıyı kullanıyorum, driver cdsinde tp link kablosuz konfigürasyon yazılımı var yazılımı kurup makinenizi yeniden başlatın ağınıza yazılım üzerinden bağlanıp gelişmiş sekmesinde soft ap özelliğini açarsanız evinizdeki diğer wifi cihazlarıda wn8200 üzerinden internete çıkarabilirsiniz. Tek sıkıntı alıcının takılı olduğu bilgisayarın sürekli çalışması gerekiyor.
    AMD FX 8320 / ASUS M5A97 EVO R2.0 / 2x4 Kingston HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 / XFX Rx470 BE / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Samsung p2250 21.5"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİFİ 6 kablolu bağlantı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.