selam arkadaşlar. bulunduğum yerde sadece 1 tane kablosuz bağlantı alabiliyordum onda da hız 5.5 ile 11Mbps arasında gidip geliyordu. neyse giriyorduk buraya iyi güzel yanlız bi halt ettim. router ayarlarına girip(default admin şifresiyle) transmission rate'i autodan 24Mbps yaptım. sonrasında ise ağa bi daha bağlanamadım. modemin dış ip’sini almıştım ama statik değilmiş galiba ona da giremiyorum şimdi. airties wus-300 usb adaptör kullanıyorum bunda da hiç bi hız ayarı falan yok. netcem ben şindii? acil yardımcı olun lütfen
git evıne bır kablosuz modem al.mılletın hakkını gasp etme ayıp dıye bısı var sana ogretmedıler mı???????
ben yuzsuzluge hayran kaldim. baskasinin hattina giriyon ustune router ayarlari ile oynuyon buda yetmiyor forumdan bu konuda teknik destek istiyon. tebrik ediyorum
tamam arkadaşlar hakir görmeyin beni. ben de isterim kendi aboneliğimle cayır cayır bağlanayım ama hayat pahalı malum. üstelik girdiğim yerin kurumsal bağlantısı var TEMA (Türkiye çöl olmasın:)) ve kamuya açık yayın yapıyor. maksat internet boşa akmasın. optimarax tavsiye için teşekkürler ama birçok yerde airties wus3oo'lere harici anten bağlanamadığını(veya çok zor olduğunu) okumuştum. anteni çip olarak değil tel olarak yapılmış. zaten ben de bu yüzden makarna süzgecine alüminyum folyo sararak yaptığım çanakla bağlanıyordum. bir de pringles kutusuyla deneyeceğim. başka tavsiyesiyelere de açığım yazın lütfen