Şimdi Ara

Wireless'ten internete giremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptopumdan modemime wireless'la bağlanamıyorum. Wireless, modemimi görmüyor. Diğer ağları görmesinde problem yok. İnternet Ağ Bağlantılarından pek anlamam. Modemim Combo Max marka, Laptop Toshiba A-200. Windows Vista kullanıyorum. Bağlantıda izleyeceğim yolu anlatırsanız sevinirim...

• Combo Max Modemin Wireless özelliği yok.. Kablosuz madem değil... Antensiz bir model...

http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=pikatel_combo_max
  • Teşekkür ederim. Saçma bir soru olmuş benimkisi ama herneyse yeni bir modem alma yolu gözüktü bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozgur
    Teşekkür ederim. Saçma bir soru olmuş benimkisi ama herneyse yeni bir modem alma yolu gözüktü bana...

Bişey diil, TEKNİK YARDIM sorununu çözdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 10 Eylül 2008; 0:10:37 >
  • Yeni Bir adsl modem alacaksanız benden size tavsiye ZyXEL 660HW marka adsl al yalnız cd'den kurulum yapma hata verebiliyor. çok sağlıklı çalışan bir modemdir.fiyatı 81 $ bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQhIn

Yeni Bir adsl modem alacaksanız benden size tavsiye ZyXEL 660HW marka adsl al yalnız cd'den kurulum yapma hata verebiliyor. çok sağlıklı çalışan bir modemdir.fiyatı 81 $ bilginize..

Tavsiye için teşekkürler.
  • p-660hw modelini almayı düşünüyorum. aklımı kurcalayan tek bir şey kaldı: sinyal gücü. yaklaşık 8 metrelik bir mesafede arada iki duvar olacak şekilde kullanacağım. benzer ortamda kullanan var mı? teşekkürler şimdiden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.