Bildirim
Wireless'ten internete giremiyorum ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Combo Max Modemin Wireless özelliği yok.. Kablosuz madem değil... Antensiz bir model...
http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=pikatel_combo_max -
Teşekkür ederim. Saçma bir soru olmuş benimkisi ama herneyse yeni bir modem alma yolu gözüktü bana... -
quote:
Orjinalden alıntı: canozgur
Teşekkür ederim. Saçma bir soru olmuş benimkisi ama herneyse yeni bir modem alma yolu gözüktü bana...
Bişey diil, TEKNİK YARDIM sorununu çözdük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 10 Eylül 2008; 0:10:37 > -
Yeni Bir adsl modem alacaksanız benden size tavsiye ZyXEL 660HW marka adsl al yalnız cd'den kurulum yapma hata verebiliyor. çok sağlıklı çalışan bir modemdir.fiyatı 81 $ bilginize.. -
quote:
Orjinalden alıntı: aQhIn
Yeni Bir adsl modem alacaksanız benden size tavsiye ZyXEL 660HW marka adsl al yalnız cd'den kurulum yapma hata verebiliyor. çok sağlıklı çalışan bir modemdir.fiyatı 81 $ bilginize..
Tavsiye için teşekkürler. -
p-660hw modelini almayı düşünüyorum. aklımı kurcalayan tek bir şey kaldı: sinyal gücü. yaklaşık 8 metrelik bir mesafede arada iki duvar olacak şekilde kullanacağım. benzer ortamda kullanan var mı? teşekkürler şimdiden...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X