Şimdi Ara

Wireless Sinyal Güçlendirici Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda konusu var mıdır bilmiyorum, telefondan girdiğimden araştırma fırsatım olmadı. varsa kusura bakmayın. ben interneti alt komşudan alıyorum. oturduğum odada da bir laptopta çok zayıf çekiyor. diğer Laptop çekmiyor. önerebileceğiniz sinyal güçlendirici var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de üst komşudan alıyorum

BUNU KULLANIYORUM

memnunum

EVEREST EWN-689N

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-16946-everest-ewn-689n-1-km-acik-alan-300mbps-80211b-g-n-usb-high-power-kablosuz-adaptor-cift-antenli.html?ref=akakce&v=1.61.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 21 Kasım 2013; 13:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

ben de üst komşudan alıyorum

BUNU KULLANIYORUM

memnunum

EVEREST EWN-689N

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-16946-everest-ewn-689n-1-km-acik-alan-300mbps-80211b-g-n-usb-high-power-kablosuz-adaptor-cift-antenli.html?ref=akakce&v=1.61.3

teşekkürler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

Forumda konusu var mıdır bilmiyorum, telefondan girdiğimden araştırma fırsatım olmadı. varsa kusura bakmayın. ben interneti alt komşudan alıyorum. oturduğum odada da bir laptopta çok zayıf çekiyor. diğer Laptop çekmiyor. önerebileceğiniz sinyal güçlendirici var mı?

burda dikkat etmek gereken sadece laptopun içinmi istiyorsun yoksa güçlü bir şekilde alıp evine mi dağıtmak istiyorsun ? yani birden fazla cihaz içinmi kullanacaksın .

sadece laptop içinse

TP LINK WN 7200ND

dağıtıcı istiyorsan

TP LINK WA 801ND

bu işlerde 1 numara tp linktir everest gibi kalitesiz ürünlere bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2013; 0:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Forumda konusu var mıdır bilmiyorum, telefondan girdiğimden araştırma fırsatım olmadı. varsa kusura bakmayın. ben interneti alt komşudan alıyorum. oturduğum odada da bir laptopta çok zayıf çekiyor. diğer Laptop çekmiyor. önerebileceğiniz sinyal güçlendirici var mı?

burda dikkat etmek gereken sadece laptopun içinmi istiyorsun yoksa güçlü bir şekilde alıp evine mi dağıtmak istiyorsun ? yani birden fazla cihaz içinmi kullanacaksın .

sadece laptop içinse

TP LINK WN 7200ND

dağıtıcı istiyorsan

TP LINK WA 801ND

bu işlerde 1 numara tp linktir everest gibi kalitesiz ürünlere bulaşmayın.

istediğim dağıtıcı. evimin bir köşesine koyacağım diğer odalardan 2 laptop ile de gireceğim. önceki arkadaşın dediği zannedersem tek laptop için geçerli. senin de ikinci dediğin cihaz benim için uygun olan herhalde. teşekkürler bilgi için :)

• quote:

istediğim dağıtıcı. evimin bir köşesine koyacağım diğer odalardan 2 laptop ile de gireceğim. önceki arkadaşın dediği zannedersem tek laptop için geçerli. senin de ikinci dediğin cihaz benim için uygun olan herhalde. teşekkürler bilgi için :)

aynen öyle kurulumda sıkıntı yaşarsan söyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    wifi güçlendirici tavsiyesi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam ben şu cihazı almayı düşünüyordum. sence senin dediğinle arasında fark var mıdır?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa830re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd101415&categoryId=410

• quote:

quote:

quote:

hocam ben şu cihazı almayı düşünüyordum. sence senin dediğinle arasında fark var mıdır?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa830re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd101415&categoryId=410

buda olur 1 katta sorun olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.