Şimdi Ara

wireless şifre değiştirdim internete bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
66.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir komşumuz benden yardım istedi de şifresini değiştirdim fakat şimdi internete bağlanamıyorum nasıl yapıcam yardm edermsnz modemin markası airties

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modem veya WiFi Şifresini Değiştirdikten Sonra İnternete Bağlanamıyorsanız Ne Yapmalısınız?

Modem Şifresini Değiştirdim İnternete Giremiyorum

Modem şifreni değiştirdikten sonra internete bağlanamıyorsan aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Modemi yeniden başlat.
    • Bilgisayarını veya cihazını yeniden başlat.
    • Doğru şifreyi kullandığından emin ol.
    • Kablo bağlantılarını kontrol et.
    • İnternet servis sağlayıcınla iletişime geç.

WiFi Şifresini Değiştirdim İnternete Bağlanamıyorum

WiFi şifreni değiştirdikten sonra internete bağlanamıyorsan aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• WiFi ağını cihazından sil ve yeniden bağlan.
    • WiFi yönlendiricisini yeniden başlat.
    • Doğru şifreyi kullandığından emin ol.
    • Cihazının işletim sistemini ve sürücülerini güncelle.
    • İnternet servis sağlayıcınla iletişime geç.

WiFi Şifresini Değiştirdikten Sonra Bağlanamıyorum

WiFi şifreni değiştirdikten sonra internete bağlanamıyorsan, aşağıdaki ilave adımları da deneyebilirsin:

• Ağ ayarlarını sıfırla.
    • Farklı bir cihazla internete bağlanmayı dene.
    • WiFi yönlendiricinin MAC adresini kontrol et ve doğru olduğundan emin ol.

Bu adımlar sorunu çözmezse, internet servis sağlayıcınla iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilgisayardan da değiştirmen gerekir şifreyi
  • zaten bilgisayardan değiştirdim ağ bağlantılarım a girdim kablosuz bağlantı tıkladım gelişmiş ayarlar - kablosuz ayarlar ordan özellikler tıkladım ağ anahtarı yazan yere yeni şifre yazdım bi daha bağlanamadım
  • o halde modem ve bilgisayar a ayrı şifreler girdin modem i arkasındaki reset tuşundan restleyip yeniden yapılandırmanızı öneriyorum
    ha bu arda bu şifr değiştirme işlemini kablolu olarak yaptın inşallah kablosuz ayarlarda airties biraz nazlanıyor
  • kablosuz bağlanırken yaptım :S ayrıca modemden şifre değiştirme gibi bişey yapmadım sadece dediğim gibi ağ bağlantılarımdan değiştirdim
  • O zaman eski şifrenizi girin İlk olarak modemden değiştirin şifreyi(Kablolu olarak)
  • ethernet kablosunu modeme ve pc ne tak sonra 192.168.2.1 i tarayıcına yapıştır. Gelen ekranda şifreyi boş bırakarak tmm de. Sol menude kablosuza tıkla orda şifre menüsü var orda istediğin bi şifreyi koy. Sonra kaydet ve çık. Sonra etherneti çıkar ve kablosuz olarak koydun şifreyi gir ve nete bağlan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki bağlantıların kayıtlarını sil, yeniden bağlanmaya çalış. Kablosuz Ağ Ayarlarımı Yapılandırmak için Windows'u kullan işaretli olsun.

wireless şifre değiştirdim internete bağlanamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.