Bildirim
WİRELESS ÖNERMİYORUM? BLUETOTH WİRELESS..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bluetooth da wireless için kullanılabilir ama veri aktarımları açısından wireless'i kesinlikle tercih ederim. (wireless:54Mbps, Bluetooth:720Kbps)
wireless evin ortasında sayılabilecek bir yere koymanda kanımca fayda var. arkadaşına kızma, benim de param olsa ben de wireless kullanırdım. güzel bir teknoloji. teknik aksaklıklardan dolayı yılacağına bence çözmeye çalış.
ailemin kaldığı evde USR adsl modem var, ona asus wireless terminali aldık. 100 metrelik. yaklaşık 15-20 metre mesafede sinyal düşmesiyle çekiyor, internet için yeterli hız da sağlıyor (1Mbps) bunda etken duvarlar ve kapılar.
bu arada wireless i görürse bağlanır. görüp de bağlanmıyorsa bir konfigürasyon sorunu vardır.
son olarak, wireless ağına mutlaka şifre koy, yoksa üst ve alt komşuların da senin internetinden faydalanabilir. ben bunu her misafirlikte yaparım, ne hikmetse çevrede hep bir wireless modem bulurum laptopla, internetsiz kalmam. sen de onlar gibi internetini sömürtenlerden olma...:)
-
gitmissin boktan bi wifi modem almışsın.yada becerememişsin .sonada wifi modem önermiyorum diyosun.. -
bence de sorun modemde. çünkü ben de babamın işyerine wireless modem aldım ve hiç bir sorunu yok. yanlış anlaşılmasın ama nedense kullanıcılar pek bi araştırma yapmıyorlar artık. bir ürünü almak istediğiniz zaman iyice araştıralım arkadaşlar, sonra da böyle genelleme yaparak tavsiye etmiyorum demek çok yanlış. mesela benim bir arkadaşımda aynı markadan bırakın wirelessi, normal adsl modemi bozuldu. ve değiştirmesi gerekiyor. ben burdan e-con da biraz sorun var diye düşünüyorum. ama yanılıyor da olabilirim, kullananlar vardır. -
ucuz etin yahnisi yavan olur.. -
tuareq haklı olabilirsin.
adsl modem USRobotics, wireless terminal ASUS. bir sorun yaşamadım. arada 4 duvar var. arkadaş sinyal almasına rağmen bağlanamıyorsa ya laptopun wirelessinde sorun ya da modemde. ben yeniden konfigüre edilmesinden yanayım... -
Arkadaşlar sonuçta wireless protokolleri her modemde aynı değil mi? e-con veya usr veya asus. 54 mbit olan bir modem bu. Bence wireless kesinlikle küçük bir oda içinde çalışabilir. üç dört duvar araya girdimi çekemez. O yüzden kablo çekin. Wireless almayın sakın. -
webformat, bizzat test ettim ve onaylıyorum. deneme 1 saat de sürmedi, yaklaşık 1 ay boyunca hergün denedim. tuvalet dahil heryerden bağlanıyorum internete. ev 165 m2. mesafeyi de hesap et istersen.wireless küçücük bir odada koltuğun altında duruyor. ben hala bir konfigürasyon hatası olabileceğinden yanayım... nasıl tofaşla mercedes bir değilse, USRobotics ile e-con da bir değildir bence. denenmesi gerekir, kesin bişey söyleyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 24 Ekim 2005, 14:32:37 > -
WİRELESS MODEMDEN GELEN SİNYALİ DAHA GÜÇLÜ KILMAK İÇİN NOTEBOOKTA HARİCİ OLARAK WİRELESS USB VEYA PCMCIA KART KULLANMANIN BİR FAYDASI OLURMU???????? -
E-con yüzünden wirelesse düşman olmuştum. Ama bir arkadaş AİRTiES getirdi. MUTHİŞ!!!!!! İSTEDİĞİM OLDU GERÇEKTEN HERKESE TAVSİYE EDERİM.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X