Şimdi Ara

Wireless N Modem Seçimi 'Zyxel P660HN F1z'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi ürün en kalitedir,bir türlü karar veremedim...Sizce hangisi ?

Linksys WAG320N

Tenda W300D

Asus DSL-N13

Edimax AR7265WnA

Belkin F5D8636-4

TpLink W8960ND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impression -- 5 Ekim 2010; 20:06:53 >

• hocam merhaba

hem şıklık hemde iyi çekim 3 port wps de var

http://forum.donanimhaber.com/m_43453156/tm.htm

tavsiye ederim,
  • Güncel,Düşüncelerinizi bekliyorumm
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/belkin-f6d4630nt4a-150n-router-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd97497&categoryId=3009801

Adamlar Ömür boyu garanti vermiş , 75 TL al kullan ingiliz malı uyduruk çinde değil.
  • hocam bişi bilmediğin açık kendi dünyada takıl
  • -Starforce
    Yorumunuz için teşekkürler yanlız N modem arıyorum,yukarıdaki sırada koydugum Belkin F5D8636-4 modemide sizin gösterdiginiz modemden 1-2 gömlek üstün
  • wag 320 aynı ev dışında çekmiyor çekmez n sınıfı alıcı da olsa çekmiyor 2 kat çekmiyor, tp link iyi cihaz edimax 50 tl pahalı asus da pahalıo

tp link veya tenda seçmeniz gerkeiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

-Starforce
    Yorumunuz için teşekkürler yanlız N modem arıyorum,yukarıdaki sırada koydugum Belkin F5D8636-4 modemide sizin gösterdiginiz modemden 1-2 gömlek üstün

Evet biliyorum 1 gömlek üstü olduğunu 300 Mbps destekli 3 anten 2 tx 2rx galiba, 150 Mbit olanlar 1 tx 1 rx yada 1 tx 2 rx oluyor, Diyeceğim yukarda belirttiklerinden seçecekseniz tabiki kaliteli olan Belkin veya linksys tir diğer 3 tanesi çin 1 taneside taiwan markası sanırsam. Tp,link ve tenda 2 modem denedim 2 sindede paket kayıpları vardır, onların içinde edimax daha iyi yoksa kalite olarak Belkin vede Linksys dir.

• Bende düşünüyorum arkadaşlar hala alamadim..Linksys WAG320N düşünüyorum ama adaptör problemleri ve çekim gücü yetersizliginden bahsediliyor her yerde...200 liraya değermi orada takıldım
  • Linksys WAG320N aldım ve pişman durumdayım şuan,acayip derecede sıcaklığı var iade etmeyi düşünüyorum..M.Hizmetleri normal olabileceğini söyledi ama hiçde normal gibi değil....

yeni modem olarak zyxel gözüme çarptı?acaba ısınıyormu?

Zyxel P660HN F1z

• Ben Zyxel P660HN F1Z kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.
    Modemden memnunum özellikle wireless çekim gücü ve güvenlik filtreleri başarılı. Ayrıca modem hiç kapanmadığı halde internet bağlantısı hiç kopmuyor. Arada bir yeni ip almak için kendim resetlemesem hiç kopacağı yok.
  • Bugün modemin ilk günü ve yaşadığım sorun;

http://forum.donanimhaber.com/m_43554907/tm.htm

Tabii ki bu sadece bana özel bir sorun olabilir.

Müşteri hizmetleri benimle irtibata geçti, gerçekten bu konuda oldukça başarılılar. Sorunum halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 7 Ekim 2010; 23:35:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.