Şimdi Ara

fiyat performans birisici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.webdenal.com/tenda-w300d-4-portusb-300mbps-kablosuz-modemrout_258857.html

merhaba arkadaşlar sizede tavsiye ettiğim gibi 3 hafta önce bu modemi aldım ve pikatel modemin kopmalarından zyxel donmalrından kurtuldum hotfile de rahatlıkla 920 -930 kb ile download yapıyorum gayet şık ve sade bir modem kurulumu biraz karışık ancak bir kere yaptınızmı zaten bir daha yapmanıza gerek yok

b/g/n sınıfı 2 adet 300mit antenelr ile 3. katta galaxy s imle rahatça nete giriyorum 4. kat yukardan laptoplar rahatça nete girebiliyor ve fiyat oalrak 95 liraya webdenal dan kapıda ödemeli aldım söz verdikleri tarihte elime ulaştı, webdenal yorumumu okuyabilirsiniz,

eer modeme yükset bütçe ayırmayı düşünmüyorsanız ve iyi fiyata iyi bir modem almayı düşünüyorsanız tavsiye ediyorum,

merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz,
     fiyat performans birisici

iyi alışverişler,

kişiler çokça modem istiyor bu konuyu mod arkadaşlar başlık yaparsa modem tavsiyelerini sadece bu başlıktan yapalım, çünkü birçok konu açılıyor,

saygılar
    salih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksalih -- 1 Ekim 2010; 14:18:09 >

• Merhaba arkadaşım

Hiç düşünmediğim ve ilk kez duydugum bir modemi tavsiye etmişssin, sagolasın yanlız birkaç bilgi verebilmen mümkünse çok sevinirim

- Uygulamalara öncelik ataması yapılabiliyormu menülerde varmı ? (Örneğin oyun oynarken,downloadda yapıyorsa hat önceliğini oyuna vermesi gibi)

- Lan portlarına ve wirelessa hız sınırlaması koyulabiliyormu? (Şu mac adresi 2mbit kullansın,diğeri 4 mbit gibi)

- Birde antenleri kaç dbi bilginiz varmı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

bir arkadaşımız, sorular sormuş,

hız konuluyor, isteidğiniz mac adreslerine isteidğiniz hız gibi, antenler 3 desibel diye hatılyıorum zira 4. kattna laptop ile rahatça nete girilebiliyor,

umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada tenda neden hiç duymadım derseniz tenda ve tp link zaten mevcut modmelerin donanımlarını yapıyor son dönemde kendileride pazara girmiş tp link mi tenda mı derseniz ben tenda seçerim zira daha ufak ve daha donanımlı saygılar,

• Cevaplar için tekrar teşekkürler Üst sıralara yerleşti düşündügüm modemlerde (fiyat/performans olarak)
  • Arkadaşlar bende bu modemi denedim, Kablosuz bağlantıda paket kayıpları oluyor devamlı wireless rx tx error istasitikleri artıyor yani kablosuz bağlantıda kayıplar oluyor taviye etmiyorum uzak durun
  • rica ederim aynı işi yapan airties 5450 ye 200 tl vermek bana çok saçma geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

rica ederim aynı işi yapan airties 5450 ye 200 tl vermek bana çok saçma geliyor...

Şahin ile Ferrari de aynı işi yapıyor değil mi?
    Ama bazı aklı evveller onca parayı Ferrari' ye veriyor.
  • Yaa bu USB yazan modemlerde benim merak ettiğim USB yoluyla internet bağlantısı kurabiliyormuyuz. Bende ethernet girişi olmayan masaüstü bilgisayarım var bu modemi bilgisayarıma USB den bağlantı yapabilirmiyim merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.