Şimdi Ara

Wireless Modemim dışarıdan izinsiz kullanıma nasıl engellenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Limitli ADSL kullanan ve Wireless Modemi olan birisi alt üst komşuların bu bağlantıyı dışarıdan izinsiz kulllanmalarını ve dolayısyla limiti doldurmalarını nasıl engeller ? Bunun bir yolu var mı ?

• Merhaba;

Şifre koyarsın
  • MAC ADRESS FILTERING özelliğini kullanıp, kablosuz ethernet kartınızın MAC adresini (kablosuz ağ kartının üzerinde yazar) modem ayarlarına girin. Veri güvenliğiniz için de WPA-PSK şifrelemesi kullanın. Yapamıyorsanız anlayan bir bilgisayarcıya götürün yaparlar.
  • WPA şifrelemesini bulup aktive ettim ama modem ayar sayfasında MAC ADRESS FILTERING'le ilgili bir şey bulamadım. ZOOM ADSL X6 Series 1046 kullanıyorum. Modem ayarlarımda bunu nasıl yapacağımı tarif edebilecek biri var mı?

Teşekkürler
  • sonunda başardım. yardımlarnız için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

MAC ADRESS FILTERING özelliğini kullanıp, kablosuz ethernet kartınızın MAC adresini (kablosuz ağ kartının üzerinde yazar) modem ayarlarına girin. Veri güvenliğiniz için de WPA-PSK şifrelemesi kullanın. Yapamıyorsanız anlayan bir bilgisayarcıya götürün yaparlar.

Ben sadece mac filtresi kullanıorm.
    Ama bu WPA-PSK şifrelemesi bende yoq linksys modem kullanıom wireless security den pre-shared key var bir de wep var??
  • en sağlamı mac filter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz da onlardan ücret al. Sınırsız yap. Şu anda ben de sizin komşular gibi bağlanıyorum.. Ağ sahibi ya uyanmadı ya da sağolsun bize kıyamadı.
  • Selamlar,
    Wireless bağlantısı ile gelen bir laptop'ta MAC adresini nasıl buluruz?
  • peki bu işlemi, laptop için nasıl gerçekleştiririz? Yani w.less kart kullanmayanlar, bu özelliği laptop ta olanlar ne yapacak? yardım rica edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.