Şimdi Ara

Wireless modem salondan çekmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemle salon arasında çok bir fark yok ama çekmiyor. Bunun için farklı bir modem mi alayım sizce yoksa güçlendiricilerden mi alayım ?

Birde ev telefonu salonda modem benim odada olacak şekilde kablolarla ayarlanır değil mi ?

Şimdi yeni eve taşınıyoruz ben masaüstü pc kullanıyorum modem benim bilgisayara yakında olmalı, ttnetten eve internet için geldikleri zaman o adamlara söylesem onlar yapar herhalde ?

Modemde bu;

http://www.ikincielim.com/iel/Resim?Resimno=552403

acaba kötü bir modem olduğu için mi çekmiyordur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 13 Ağustos 2014; 1:26:33 >

• up
  • homeplug al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

homeplug al.

Şimdi baktım da fiyatları güçlendiriciden daha fazla. Güçlendirici ile arasında ki fark prizle istediğin yere takmak mı ? Hiç bir bilgim yok homeplug ile ilgili.

2 parça bir ürün tam olarak nasıl çalışıyor ? Birde diğer bilgisayarda internet hızı nasıl olur ?

Youtube'da videolara baktım da yanlış anlamadıysam bir ucu modeme takılıyor diğer ucu aparata sonra fişe takılıyor. Diğer boşta kalanda bir ucu fişe diğer ucu kullanılmak istenen bilgisayarın ethernet girişine takılıyor galiba.Benim modemin arkasına baktım homeplugın kablosunu takacağım başka bir giriş yeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 13 Ağustos 2014; 20:04:52 >
  • Evet, doğru ama homeplug'ın menzili 300m ve wifi olanları da var. Modemden kablo ile alıyor. Diğerini taktığın yerde wifi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Evet, doğru ama homeplug'ın menzili 300m ve wifi olanları da var. Modemden kablo ile alıyor. Diğerini taktığın yerde wifi çalışıyor.

Benim modemde onun kabloyu takabileceğim ekstra yer yok ethernet kablosu pc e giriyor yeni bir modem almam gerekir onun için. O paraya daha güçlü bir modem alsam olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.