Şimdi Ara

wireless mesafe arttırımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
1
Favori
155.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pars07

selam benim labtobumun wirelesinin mesafe attirimini daha fazla nasil sağlayabilirim wireless adaptor alsam işe yarar mi yardimci olursaniz sevinirim

evet bende de aynı problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: folderdash

quote:

Orjinalden alıntı: pars07

selam benim labtobumun wirelesinin mesafe attirimini daha fazla nasil sağlayabilirim wireless adaptor alsam işe yarar mi yardimci olursaniz sevinirim

evet bende de aynı problem var

Önceki sayfalarda işlemiler forumda farklı konularda da yazmışlar.....
  • su yukarda yaptıgınız prizma ucgen reflektorleri sut kutusunun yansıtıcı yani iç kısmı ile yapabilirmiyiz olur mu?

birde olculerini biri verebilirse cok iyi olur teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

su yukarda yaptıgınız prizma ucgen reflektorleri sut kutusunun yansıtıcı yani iç kısmı ile yapabilirmiyiz olur mu?

birde olculerini biri verebilirse cok iyi olur teşekkurler

ölçü olarak şu sayfada verilenhttp://www.freeantennas.com/projects/Ez-10/ resimleri yazıcıya aktarıp kağıda basarak kullanabilirsin.
    bende süt kutusuyla bekliyorum. en kısa zamanda 2 kutu süt içip deneyeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: mehali78

Yaw Gerçekten işe yarıyor bu reflektör. Bende bir kaç deneme yaptım. reflektör olmadan önce 24 mbps ile düşük sinyal seviyesinde bağlanırken; reflektörle sonuclar.

reflekör resimde görüldüğü kadar kırşık değil. Adapter eğri durmasıda sinyali artırıyo.
    Kanat uzunlugu 13,5*13,5 iki karenin birbirine dik birleşmesi alt tablada buna oranla 13,5*13,5 uzunlugunda dik ikizkenar üçgen. (ilk denememde tablayı kaplamamıştım kaplayınca daha iyi oldu)

DENEMEYEN VARSA DENESİN. AİRTİES WUS300 İLE 1km UZAGIMDAKİ OKULUN İNTERNET AĞINA BÖYLE BAĞLANIYORUM. ARADA NE BİR BİNA NE AĞAÇ VAR.

wireless mesafe arttırımı

bu 1 km ye kadar çekiyormu biyerde okuduguma gore acık mesafe 400m kapalı mesafe 100 metre yazıo eger dogruysa hemen alıom 1 tane

• arkadaşlar wireless konusunda açemıyım
    bir kaç gundur formları ıncelıyorum guzel çalışmalar var benım sızden rıcam 4.5 -5 km mesafede arkadaşaım 4mb warles baglantsı var nasıl erişe bılırım
    elımde yuvarlak 120 lık alemınyum ızgaralı çanak var boşda bunla bırşeyler yapabılırmıyım nasıl bırşey yapmam konusunda yardımcı olursanız sevınırım
    saygılar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 29 Nisan 2008; 9:46:52 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/WIRELESS-ANTEN-BOOSTER-GEN-X-4-KAT-DAHA-GUCLU_W0QQidZZ9525641

Bu anten güçlendirici normalde cep telefonun çekim gücü artırımı için yapılmış fakat wi-fi anten üzerinde denendiğinde wi-fi sinyal seviyesini artırdığı görülmüştür.

böyle bir açıklama var sizce olabilirmi olursa ne kadar artırabilirki..
  • Aliminyun Folyayla Oldu Saoasınız :):)

• Merhaba Arkadaşlar...

Bende cam önünde Airties AP-300 var... Gayet memnunum ev içerisinde pek sorun çıkartmıyor... Şimdi ise yeni bir ev daha aldık ve çaprazdan yaklaşık 70 mt mesafe var... Ben bu eve sırf adsl için telefon bağlatmak istemiyorum...

Dolayısı ile;

Camın önündeki AP-300 kablosuz erişim noktasının tekrarlayıcı ve köprü özelliği yok!

Yeni aldığım eve AP-301 Kablosuz / Erişim Noktası / Tekrarlayıcı / Köprü alıp camın önüne koysam, 70 mt açık alan mesafedeki eski evimin camının önünde olan Ap-300 access point cihazımdan internet sinyalini alıp yeni aldığım evin içine internet sinyalini gönderebilirmiyim?

Biraz karışık oldu ama idare edin :)
  • Baklava kutusu ile denedim (içi aleminyum) 10 dbm sinyal artısı oldu nette cok bi hızlanma olmadı rapitshar dl si 50 yi geçmiyor torrente ise max 80,2 gördüm alt kattaki pc kablolu baglı 100-115kbps civarı görüyorum
    wi-fi cihazım USR5426 USB adatör ama maxg modeli ile depişmeyi düşünüyorum

edit:
    daha önceki sinyal seviye -58/-55 dbm den -44/-42 dbm ye yükseldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 28 Mayıs 2008; 22:45:11 >
  • antenin ss'ini alabilirmiyim?
  • K
    quote:

Orjinalden alıntı: FiReRinG

arkadaşlar sistemi inceleyin dlink dwl 2100 ap ve ant24-1500 dlink marka 15 dbi omni anten ile mesafe deenemesi videolu

http://video.google.com/videoplay?docid=3854509361604681164

yalnız dwl 2100 crackledim cıkış gücü 1 WATT yani 30 dbm

tarafımca yapılmıştır...

kardeş wus 300 nasıl konnektör monte ettin detaylı resim çekip yollarsan çok memnun olurum bu halde bi işe yaramıyor.

• bilgi veren arkadaslarımıza teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiReRinG

arkadaşlar sistemi inceleyin dlink dwl 2100 ap ve ant24-1500 dlink marka 15 dbi omni anten ile mesafe deenemesi videolu

http://video.google.com/videoplay?docid=3854509361604681164

yalnız dwl 2100 crackledim cıkış gücü 1 WATT yani 30 dbm

tarafımca yapılmıştır...

arkadaş wus 300 biquad nasıl bağladın bi cevap yaz be pm attım yazmadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 5 Temmuz 2008; 19:27:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİRUKO

varkan varkan kendine gel , neyse bu işin şaka kısmı , konu senin bileceğin bir iş ,

öncelikle adaptör alma ilhamı nerden geldi , diğer bir soru başka bilgisayarlara girme işi aklıma pek yatmadı .

koruma duvarlı olan bilgisayara giremezsin , yani bu iş o kadar kolay değil ,

ayrıca kontrol programı karşı bilgisayarda da olmak zorunda ve güvenlik duvar açık olacak .

Modeme girebilirsin , fakat modem ayarlarında kullanıcı için ayrıca şifre vardır , o şifreyi bilmen gerekir . Başka bilgisayarların bu modeme bağlanmasını engelleme işini nasıl yapıyorsun , bana biraz uçuk geldi .

Yine de kolay gelsin .

Arkadasım Modeme Girmek Basittir. Tabi Kullanıcı Modemin Kullanıcı Adı Ve Şİfresini Değişmemişse. Mesela Ben Birinin Modemine Girdim Modemin Adı PİCATEL airmax-101 Kablosuz Aga Baglandıktan Sonra Explorer'i Açıp 192.168.1.1 Yazdım Sonra Benden Kullanıcı Adı Ve Şİfre İstedi Kullanıcı Adı Picatel Modemler İçin 'admin' Şifre İse 'password' Olarak Girdim. Ve Modemin Ayarlarına Ulaştım. Zor Bişey Deil Yani Biraz Kurcalamak Lazım

• bu konu önemli üst konu olmalı ,
  • hocam ben de notebook un dahili miniPCI kartının soketine bağladım 120cm çanak antenimin kablosunu ama hiç bir sinyal vermedi. siz nasıl yaptınız bu konuda biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz.teşekkürler.
  • ben şemsiyeyi çanak antene dönüştürdüm. İçini komple alüminyum folyo ile kapladım XD. sonuç gayet iyi...
    Ben birinci katta oturuyorum modem 4.katta , ama tam ters tarafa denk geliyor...Önceden göremiyordu bile doğru düzgün
    Ping atarken ki SS'ini de koyuyorum:
  • merhabalr bende bu olaya el atmak istiyorum incelediğime göre 3 çeşit anten war benim bağlanmak istediğim yer yaklaşık 400 500 mt re uzakta ancak laptop ile mutfaktan tek çizgi çekiyor 3 güne masaüstü bilgisayarım geliyor ancak pc yi mutfağa kuramayacağımdan çekmeyeceğini düşünüyorum masaüstü bilgisayarımda ZYXEL G302 802.11g KABLOSUZ PCI KART war hangi yöntemi öneririrsiniz ayrıca airties rt-205 modem war onları değerlendirebilirmiyim öğrenci oldğum için telefon hattı felan çekmeyi düşünmüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca ne alacağmn listesi olursa istanbuldan sipariş ettirebilirm

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.