Şimdi Ara

Wireless Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evimde TTnetin verdiği P-2602HWL-D1A model VOIP modem var ve bu modeme Repeater (tekrarlayıcı) olarak bağladığım Zyxel Wap3205 model access point var. Wap3205 'in lan çıkışından kendi bilgisayarıma (PC) bir kablo uzattım ve bu şekilde A odasında bulunan modem ile bağlantımı kablosuz olarak bu şekilde sağlamaktayım.

    (neden Wireless Adaptör alıp B odasındaki bilgisayarıma takıp A odasındaki cihazın Wireless bağlantısını açıp bu şekilde internet bağlantısını sağlamadığımı merak edenler elimde Repeater olarak kullanabildiğim bir access pointimin olması yüzünden ek masraf yapmak istemediğim için)

    Normal şartlarda bir problem yaşamaz iken ne zaman ki Cep telefonumun (LG G3) wirelessını açıp WAP3205 üzerinden internet bağlantımı sağlamaya çalıştığımda 3-5 dk arayla bağlantı kopması yaşıyorum bazende yaşamıyorum, eğer ki Cep telefonum wireless ağa bağlı ise B odasındaki PC den dahi internete girdiğimde yani data alışverişi olduğu esnalarda kopma yaşıyorum (kopma dediğim şey içerideki TTnetin verdiği P-2602HWL-D1A model VOIP modem kendini RESETLİYOR) Haliyle tüm ağ taklayı atıyor ve içerideki adls modem kendine gelene kadar net yok. Bu durum bu şekilde kısır döngü ile devam ediyor bazen sorun yaşıyorum bazen yaşamıyorum. Anladığım kadarıyla sorunu yaratan şey Wireless ağa Cep telefonu ile bağlantı sağlamam bu sadece cep telefonu değil tablet PCm
    ilede bağlandığımda zaman zaman aynı sorunu yaşıyorum.

    Driverler güncel, modem ve AP firmwareleri en güncel hali.
    Virüs VS yok.

    Varmı fikri olan acaba ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.