Şimdi Ara

Wireless'i nasıl kullanacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hp 484s marka diz üstü bilgisayar kullanıyorum..Bilgisayarda wireless yüklü ama ben nasıl kullanıldığını bilmiyorum..Yani sinyal arayabileceğim bir program falan yüklü değil.Wireless tuşuda var bilgisayarda yalnız ona basınca da hiçbirşey olmuyor.Ne yapmam gerekiyor ? Sinyal aramak için hangi programı yüklemem gerekiyor.Alığımdan beri bilgisayarı hiç kullanamadım.Birileri yardımcı olursa sevinirim.Zone alrm adlı programın wireless psogramını indirdim.Onda da sinyal bulmuyor.Wireless olan bir yere gitmiştim sinyal arattım ama bulmadı.Ne gibi bir ayar yapmam gerekiyor acaba ?



  • herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.sisteminize wireless driverlerini kurmanız gerekiyor.sanırım yeni bilgisayarınız.ağ bağlantılarından kablosuz ağ bağlantısını aktif etmelisiniz ayrıca.
  • Dediğiniz driverleri nasıl yükleyeceğim acaba ? Birde kablosus ağ bağlantısını nasıl aktif edeceğim ? wireless kullana tanıdığım vardı o sinyal aramak için bir program kullanıyordu programı açıp arama yapıyordu eğer sinyal bulursa bağlanıyordu ?
  • hp nin internet sitesinden bulabilirsiniz...google de model adıyla arama yapın.modelinize uygun olanı yüklemeli,kurmalısınız.tabi internete bağlanmak için kabloları kullanmanız gerekecek
    daha sonra muhtemelen ağ bağlantıları pencerenizde kablosuz ağ sekmesi çıkacak.ona sağ tıklayıp aktifleştireceksiniz.aktifleştirdikten sonra,sağ tıklayıp ''kullanılabilir ağları göster''seçeneğini seçip,varsa sinyalini aldığınız ağları görebilir,bağlanabilirsiniz.saygılar.
  • Model adıyla arama yapın derken neyin model adını arayacam ? Ya pardon çok soruyorum ama ben bu wireless den hiç anlamadığım için çok detaylı soruyorum.Google ne yazıp arayacam yani veya hp nin sitesinden ne arayacam ? Neyi bulup yükleyeceğim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.