Bildirim
Wireless çekim alanını arttırmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bnim bildiğim kadarıyla access pointler istediğin işi yaparlar düşük sinyali access point cihazo alıp yükseltiyor die biliyorum -
www.wifianten.com bu adreste inceleyebilirsiniz.. -
https://www.wifianten.com/www/detay.asp?id=44 arkadaşlar bundan alsam şimdi wireless alanım 450 m artcak mı? -
arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil -
eger dis mekana anten koyacaksaniz 450 metreye yayin yapamazsiniz.
dis mekan antenleri acili antenlerdir 165 derecelik aci ile koni seklinde dalgalanir.
450 metreye yayin yapmak icin anten ve en az 2 adet repeater almaniz gerekir . -
öyle deil ablamların 150m uzakta bi evi var ordan wirelesstan bağlanmak istiyorum
hangi usb antenya da anten almam gerekir -
biraz zor cozum olur 150 metreden ama anten dis anten yagi anten alip bunu saglayabilirsiniz. uyumlu olurmu bilmem cunku connectorler airties gibi modemlerin antenleri sabit oldugu icin imkansiz.
usb anten yoktur. varsa (ben bilmiyorum) kesinlikle kullanissiz olacaktir.
yapmaniz gereken 150 metre uzaktaki modemein anten connectorunu disari cikarip yagi anten alip baglamaktir.
yine soyluyorum cok kullanisli olmaz sifrelemeniz iyi olmazsada cok kisi girmeye calisir surekli kopmalar yasarsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X