Şimdi Ara

wireless bağlantısı kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TOSHİBA A200 1BP notebook ile AİRTies rt 211 modem aldım. normal kablolu olarak bağlantı kuruyor.fakat kablosuz ağa bağlan dedğimizde kablosuz bağlantı kısmında kırmızı X işareti var.ve burda sağ clik yaptığımızda bağlan sekmesi kilitli. arkadaşımın. bilgisayarını getirdik aynı modem ile kablosuz olarak bağlandı. notebook da problem olduğunu düşünerek servise götürdük orada hiç birşey yapmadan problemsiz olarak bağlandı.Eve geldiğimde yine bağlanmadı. notebook wireless düğmesi açık modemi görüyor. modeli yazıyor. bağlantı kısmında kırmızı x hala duruyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.



  • bendede aynı sorun var işte boşuna ayrı kou açmışım :D:D yaw bağlanamıyom x gözüküyo deli oldum configure fire hizmeti var nasıl kullnıcam wlan kalapı herşey off gözüküyo nasıl açılcak lanet şey deli oldum yaa hayatımda kurmadım kablosuz bağlnatı nasıl kurulcak bu yardımmmmmmmmmmmmmm
  • Airties müşteri hizmetlerini aradım. kablolu bağlantı yaptım. burdan internet üzerinden bana kablosuz modem ayarlarının yaptırdılar ve kabloyu çıkardım. sorun yok. sorun yaşayan arkadaş müşteri hizmetlerini arayabilir.
  • arkadaşlar toshiba laptop da donanım anahtarını nasıl açarım. internette giremiyorum lütfen acele cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.