Şimdi Ara

Wireless bağlantı problemi(home/pro farkı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar problemi şöyle özetleyim:Biraz uzun oldu şimdiden okuyanlara teşekkür

Dizüstü bilg da aldığımda gelen xp home edit. yüklü idi.Bir nedenden ötürü format atmak zorunda kaldım ve masaüstü bilgsyrımda kurulu olan xp pro yu yükledim.Gerekli driverleri yükledim ancak wireless bağlantıda problem oldu:

Home edit. de olan wireless connection sihirbazını bir türlü bulamadım.Yani görev çubuğunun sağ alt köşesinde olan wireless bağlantıyı simgeleyen bilgisayar figürünü(yanında radyo firekans dalgası olan işareti).Bunun yerine normal kablolu bağlantıngörünümünde bir kablosuz ağ bağlantısı simgesi vardı.Burdan bağlantı kurmaya çalıştım ama bu seferde WEP anahtarını girmeniz gerekir gibi birşeyle karşılaştım ve sonuçta internete kablosuz bağlantı ile bağlanamadım.

Denetim masasından ayarları yapmaya çalıştım ama sonuç alamadım.Nedeni ne olabilir arkaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sewinirim.Bunun nedeni home/pro ile ilgilimidir sizce?

• Modemin ayarları tamammı
  • modemde sorun yok aynı ayarlarla home kurulu iken bağlantı yapabiliyordum
  • belki wireless driverlarını tam olarak kurulmamıştır. Eğer kurulmuşsa ya saatin orda yada ağ bağlantılarında wireless bağlantı ikonu olması lazım.Ona tıklayıp girebilirsin. sen de aynı şeyi yaptığını söylüyosun fakat wep istiyo diosun orda ayarlarda wep i kapatman lazım olabilir.Eğer modemin wep encription ile korunuosa onu ayarlara girmen lazım.Yoksa gerek yok böle bişeye.inşallah hallolur
  • az önce kurdum home edition ı.Yani gerek kalmadı.Sanırım bendeki pro sürümünün güncellenmesi lazımmış.O nedenle yapmasından şüpelen
    yorum.Yine de yardımlarınız için saolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.