Şimdi Ara

WİRELESS BAĞLANTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TP-LİNK TL-WN620G Wireless usb adaptör aldım ve bu adaptörü bilgisayara kurdum ve bağlantıyı gerçekleştirdim ama bilgisayarı kapatıp açtığımda wireless adaptör internete bağlanmıyor. Şu mesajı veriyor: Windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor. Bu kablosus bağlantıyı yapılandırmak için başka bir program etkinleştirdiyseniz; o yazılımı kullanın Bu kablosuz bağlantıyı yapılandırmak için windows'u kullanmak istiyorsanız ''Gelişmiş ayarları değiştir'' i tıklatın, Kablosuz Ağlar sekmesini tıklatın ve sonra ''Kablosuz ağ ayarlarımı yapılandırmak için Windows'u kullan'' onay kutusunu seçin. Bu işlemi yaptığımda inernete bağlanıyorum. Fakat bilgisayarı tekrar yeniden başlattığımda kablosuz ağ seç bölümünde şu mesajı veriyor ve internete bağlanmıyor.
    Windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor. Bu kablosus bağlantıyı yapılandırmak için başka bir program etkinleştirdiyseniz; o yazılımı kullanın Windows'un bu kablosuz bağlantıyı yapılandırmasını istiyorsanız, Kablosuz sıfır yapılandırma (WZC) hizmetini başlatılmasıyla ilgili daha fazla bilgi için, microsoft.com Web sitesinde Microsoft bilgi tabanındaki 871122 numaralı makaleye bakınız mesajını veriyor. Birtürlü sorunsuz bağlantı sağlayamadım yardımcı olurmusunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony61 -- 24 Mayıs 2009; 8:37:38 >







  • cevap veren yok mu?
  • Senin wireless usb adaptorunun bilgisayarinda yazilimi var onu kaldirman gerekiyor her pc yi actiginda win otomatik olarak yonetimi bu programa veriyor.
  • bende aynı problemi yaşıyorum başka sürücüde kurulmuş değil sadece kendi cd sini kurdum
    lütfen çözüm :((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.