Şimdi Ara

Wireless ADSL Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane wireless adsl modem almak istiyorum. Modemler hakkında pek bilgim yok. İki bilgisayar kullanacağız. Yalnız aradaki mesafe 1 km. Bu mesafede mümkün müdür? Bu özellikte modem fiyatları nedir? Bir de iki bilgisayarın da modemi görmesi için alınacak aparatlar nelerdir? Hangisini tavsiye edersiz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• 1 km biraz fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

1 km biraz fazla

çooook fazla
  • sen 1 km derken ciddi misin?
  • Olanaksızdır. EK cihazlarla (birbirini gören 2 adet yönlendiricili güçlü antenle olur o da çok pahalı bir çözüm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 28 Kasım 2005, 14:45:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Rampasız bir asfaltta mümkündür.

rampasız asfaltta da mümkün olduğunu zannetmiyorum, 1 km lik mesafede verici yok şu an, yalnız eğer çok lazımsa ve duyduysanız wifimax diye yeni bir wifi var, 50km mesafeye kadar destekliyor

aynen 50 km
  • Beyler dalga geçmeyin belliki arkadaşımız bilmiyor.. Malesef 1 km uzaklık için Wireless modem kullanamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

Beyler dalga geçmeyin belliki arkadaşımız bilmiyor.. Malesef 1 km uzaklık için Wireless modem kullanamazsınız

arkadaşım ben dalga geçmiyorum kendi adıma diyim yani...

linkte görebilirsin wifimax hakkında bilgi var...

http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=5;t=000469;p=0

• quote:

Orjinalden alıntı: neo00

Bir tane wireless adsl modem almak istiyorum. Modemler hakkında pek bilgim yok. İki bilgisayar kullanacağız. Yalnız aradaki mesafe 1 km. Bu mesafede mümkün müdür? Bu özellikte modem fiyatları nedir? Bir de iki bilgisayarın da modemi görmesi için alınacak aparatlar nelerdir? Hangisini tavsiye edersiz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Her ikiniz de en ucuzundan (fiyat/performansı yüksek olan) birer kablolul ADSL modem alsanız işiniz görülmez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.