Şimdi Ara

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ [ YARDIM ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha önce uzun bir dönem EDUP ED W-14 Kullandım çok memnundum şuan piyasada yok ve düşe kalka artık bozuldu sanırım eskisi gibi iyi çekmiyor..
    şuanda ona benzer çekimi gücü yüksek bir ürün istiyorum çünkü nereden internet alacağım belli olmuyor duvardan rahat geçebilen düzgün güç alabilen vs..
    araştırmalarım sonucu
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn822n-300-mbps-n-kablosuz-2x3dbi-antenli-usb-uzatma-kablolu-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-p-BD190066?magaza=Ofmat%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIiJWEstzK2gIV1UAbCh33AAefEAkYAiABEgIWhvD_BwE

    Bu ürünü buldum fakat o kadar iyimidir bilmiyorum ve aynı zamanda içindeki chipset BackTrack 5 e uyumlumudur ? çok önemli değil ama olursa iyi olur :)

    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler..







  • Merhabalar ;

    TL-WN822N ürünümüzde BackTrack 5 desteği bulunmamaktadır. Kablosuz yayını alacağınız nokta sabit ve menziliniz fazla ise Dış ortam AP cihazlarımızdan da faydalanarak kablosuz yayını alarak kablolu bir şekilde bilgisayarınıza bağlantı alabilirsiniz. Gerekli ürün tavsiyemiz aşağıdaki gibidir. İyi günler dileriz.

    https://www.tp-link.com/tr/products/biz-list-37.html?filterby=5662&page=1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.