Merhaba arkdaşlar benim uzun zamandır karşılaştığım bir problemim var artık tak etti.
Herhangi bir internet browser'da birden fazla tab açtığımda kullandığım airties wus-300 wireless adaptörün ışığı yanıp sönüyor.Haliyle ışığın sönük olduğun zamanlarda internet kesilmiş oluyor ve gariptir ki ışık söndüğünde cursor da donuyor, dinlediğim müzik de takılıyor.Bu olay bazen browserda sadece bir tab açtığımda bile oluyor.Adaptörü usd'den söküp tekrar taktığımda olay düzeliyor ancak 2. sekmeyi açarsam olay tekrarlanıyor.
Problem sizce nedir? Bir çakışma mı var acaba? Windows xp 32bit kullanıyorum. Ağ bağlantılarında toplamda 5 tane bağlantı var.Bunlar ' kablosuz ağ bağlantısı ' ' yerel ağ bağlantısı ' ' 1394 bağlantısı ' 'yerel ağ bağlantısı 2 ' ve aralarında tek etkinleştirilmiş olan ' kablosuz ağ bağlantısı 4 ' , diğerleri devredışı . Anakartım asus p5w deluxe, kendi wireless adaptörü de var bi aralar kullanırdım ama artık söktüm.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.
ADSL ip adresine girip adsl ayarlarını tekrar kaydet de.
adsl ip adresimi nasıl öğrenebilirim ? Uydunet müşteri hizmetlerine sorduğumda bana 192.168.0.1 olduğunu söylediler.Açılan sitede nasıl bir işlem yapmam gerekli?
Link yerine ip adresini yaz zaten kutunun altındada yazar ip adresin.herneyse yazdıktan sonra enter d.şifre isticek kaydet de.sol tarafta adsl bölümü var.bağlantı ayarlarına tıkla.orda vc1 gibi bir kelime olucak.ona tıkla.oradan ayarları yap.