Şimdi Ara

Wireless Adaptör + Anten Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 200 tl bütçem var 5 bina ötedeki dedemin kullanmış olduğu wireless adaptöre internet aktarmak istiyorum nasıl bi sistem kurmak gerekir yorumlarınızı alabilirmiyim ?

ben kendim Tp-Link TL-WA5210G alıp ayriyeten 1 adet anten alıp balkonun duvarına koyarak yeterli olabileceğini düşündüm sizce nasıl olur ?

• up up
  • AP seçimi iyi buna 2.4 Ghz bi anten düşünürsek, yönsüz olarak TP Link'in TL-ANT2415D yönlü olsun dersen, yani gönderilecek konum sabitse TL-ANT2414A alıp duvara sabitleyebilirsin. Balkonda kullanacağın için görüntü sorun olmaz dersen yine TP Link'in ant2424b antenini de alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

arkadaşlar 200 tl bütçem var 5 bina ötedeki dedemin kullanmış olduğu wireless adaptöre internet aktarmak istiyorum nasıl bi sistem kurmak gerekir yorumlarınızı alabilirmiyim ?

ben kendim Tp-Link TL-WA5210G alıp ayriyeten 1 adet anten alıp balkonun duvarına koyarak yeterli olabileceğini düşündüm sizce nasıl olur ?

evin dedenin evini görüyor ise senin evin balkonuna dedenin evine bakacak şekilde wa5210g yi yerleştir okadar. deden de sinyal seviyesini yetersiz gibi görürsen wn7200nd tak dedenin bilgisayarına. dedenin evinden hiç sinyal alınamıyorsa iki tarafa karşılıkla wa5210g takman gerekebilir.
  • peki sinyali en iyi şekilde almak için hangi adaptörü ve anteni önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

peki sinyali en iyi şekilde almak için hangi adaptörü ve anteni önerirsiniz ?

Ben çift antenli pilatoon 2x5 dbi ( toplam 10 dbi ) warilees adaptör aldım arkadaşdada 300 mpbs çift anteli modem var 50 metre mesafe var 5 diş çekiyo .

şu adaptör : http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/platoon-10-dbi-wireless-alici-anten-kargolu-73809999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkin_68 -- 22 Şubat 2013; 22:49:05 >

• Wireless adaptör için 7200nd öneririm kendim kullanıyorum, yeni 8200nd var ama nekadar iyi bilmiyorum.
    Anten olarak kendi anteni haricinde anten alacaksan, omni anten alma, panel anten al yönünü iyi ayarlayabilirsen etkili olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Wifi Adaptor Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.