< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Wireless adaptör

-
-
wifi işinde bir cok etken var duvarların sayısı kalınlıgı hatta wifi adaptor ile modemin arasından geçen insanların bile etkisi var, ttnete tabiki bağlanırsın yeterki karsı tarafın wifi olsun ve açık olsun tabi şifrede olmalı ama iş oyunlarda ping gelince çok bişey bekleme hiç bir şey kablolu bağlantının yerini turmaz keza komşunda kendi istekleri doğrultusunda internete girecek -
Tp-link 7200 bi araştır. -
Neti kullanırsın ama oyunda gecikme olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam,şimdi şöyle bir şey var ben wi-fi adaptör kullandım.pek verimli olduklarını söyleyemem.oyun için alırsan çöp.bu tür cihazlarla en çok youtube girersin,surf yaparsın o kadar.oyun için yetmez kanısındayım.birde bu ürünler nedense çok çabuk bozuluyor ve bozuk çıkma ihtimali yüksek oluyor.
benim çözüm önerim şu olur.
1-en garantisi cat 6 kablo ile komşunun modeminden ethernet bağlantısı kurmak.bunun için ihtiyaç kadar cat 6 kablosu tabi portları çakılı olacak,birde malesef komşunun ve sizin evin pencere altları matkap ile delinerek hat çekilecek.hepsi bu.
2-300mbps bağlantı kabiliyetine sahip en az bir tane ethernet portu olan bir adet ucuzda olsa olur,bir range extander-repeater cihazı alın en ucuzu ortalama piyasa fiyatı 100 liradan başlar 500 liralara kadar çıkar.bu cihazı temin ettikden sonra komşunun modemine en yakın yere takılacak yani komşunun modemi üst katta salonda ise bu cihazda sizin evin salonuna aynı şekilde takılacak uzak olursa çalışmaz.daha sonra konum işi bitince ihtiyacınız kadar cihazlara uygun cat kablosu temin edilip,repeater ile pc arasında ethernet bağlantısı kurulacak olay çözülecek.ama ping olayı bu yöntemde şansına kalmış.direk kablolu gibi olmayabiliyor.
çözümler bunlar,umarım ihayallerini karşılar.
saygılar.....................................
Benzer içerikler
- dns probe started
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- 101 okey aynı ip sorunu
- ppp ağ geçidine erişilemiyor
- zte zxhn h1601
- wifi 8
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X