Ya arkadaşlar ben laptop umla bir ağdan ücretsiz internet kullanıyorum.Yanlız tek sorunum sadece camın kenarından çekmesi.3 metre daha içerden almış olsa masamdan bağlanabileceğim.Sizce bunun için ne yapmam gerekir.Güçlü bir wireless usb Adapter alıp laptop a taksam sorunum çözülürmü yoksa bununla bir alakası yokmudur?Bilgisi olanlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
usb adaptorlerin cekis gucu laptopdan daha zayiftir.
parayi bastirip 300-400mw ubiquiti superrange benzeri bi sey almiyacaksan pcmcia dan da takacan herhangi bir kartin cok bi faydasi olmaz asa yukari ayni performansi verir.
en konforlu cozum repeater kullanmak olur wireless sinyali tekrar eder evin her yerinde kablosuz kullanabilirsin. ama turkiyede satilan ve butun cihazlarla universal repeater olarak sorunsuz calisan bi model gormedin henuz bilen varsa bilgilendirsin. bide repeaterin kurulumu problemli olabilir.
en ucuz ve basit cozum 5mt uzatma kablosu ile usb adaptoru pencere onune koymak olur. sma konektorlu anten takilabilen bi model alirsan cekis gucunude artirabilirsin