Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
19
Favori
987.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Orijinalden alıntı: celikler05

bagaj havuzunu alıyormuyuz almıyormıuyuz beraber onu bılelım

Bagaj havuzunu alıyoruz. 18 kişi alacağız dediğim için YPS Plast indirim yaptı. YPS Plast'ın sayfasına girip sipariş vereceksin. Normalde 69 TL iken, toplu halde (18 kişi) alacağız dediğimiz için 59 TL'ye indirdiler. Herkes ödemeyi ve siparişi bireysel yapacak. Sen ne yapacaksın? Gireceksin YPS Plast sayfasına, siparişinin indirimli fiyattan vereceksin. Çarşamba akşamı fiyatı tekrar eski 69 TL'ye çekecekler. Geç kalmayın!!!!

Goday çabaların için teşekkurler..

• Selam Arkadaşlar,

Daha önce de üzerinde çok tartışılan OPEL DVD 800 NAvigasyon problemi ( çok basit ve kullanışsız olması) sorununu ben OPEL Türkiye ye bildirmiştim ve yeni güncel versiyonu en kısa
    zamanda aracı aldığım bayiye gönderip yükleneceğini bildirmişlerdi.
    Sonuç olarak Yeni versiyonlu (2009 - 2010 versiyonu) DVD NAvigasyon yazılımı gönderildi ve aracıma yüklendi, hatta bu sayede bir çok araca daha yüklenme şansı oldu.
    Şu an DVD OPEL ODAK TOPKAPI da mevcut ve bu hafta orada olacağı bildirildi, eğer DVD 800 opsiyonu ile araç aldı iseniz bu yazılımı vakit kaybetmeden yükletmenizi tavsiye ederim.
    Bu DVD maalesef sürekli bayilerde duramıyor heralde ( ANLAMIŞ DEĞİLİM, Bir DVD sonuçta) bunu değerlendirmek isteyenler OPEL ODAK TOPKAPI ya gidebilirler.
    Ben OPEL Türkiye den kendime ait olan DVD yi de talep ettim, kısa zamanda ulaştıracaklarını söylediler, onu halen bekliyoruz, yakında gönderirler diye düşünüyorum.
    Sonuçta DVD 800 opsiyonu bu yazılım DVD si olmadan teslim edilmemesi, gereken bir ekipman sadece yazılım hazır olmadığından heralde bu sorunlar yaşanıyor.
    Kısa zamanda çözüleceğini umuyorum.
    Yeni DVD 800 yazılımını yükletmemiş arkadaşlar ACELE etmenizi ve bu fırsatı değerlendirmenizi öneririrm.

quote:

Orijinalden alıntı: Tarık_C
    ...yeni yazılımı aracı aldığımız Bayii ye göndereceklerini ve en kısa zamanda Aracımıza yükleyeceklerini ilettiler.

Bu gerçekleşirse, Opel Müşteri Hizmetleri'nden işe yarar bir yanıt ve "hizmet" alabilen ilk müşteri olacaksınız

Belki biraz abartılı bir ifade gibi görünebilir ama tecrübelerimiz bu konuda iyimser olmamızı engelliyor maalesef.

• selamlar

insignia ve eşimin astrası için bagaj paspası siparişi verdim...

ikisinide 59 tl den kabul ettiler

bugun elimde olacak..

teşekkürler goday dostum..

ayrıca bazı arkadaşlar gibi opel torbalıya navi cd500 için başvuru yaptım.

ilk kez yakından ilgilendiler sağolsun.2 hafta içinde eskişehir servise update olan güncel cd yi göndereceklermiş
  • Arkadaşlar bu dvd800 navigasyon aletinin özellikleri neler.
    ne işe yarar.açıklama yaparmısınız size zahmet.araba İnsigniayı alırken 4.000 tl gibi
    bi rakam artırıyo.değermi değmezmi o paraya.
  • 7" renkli ekran geliyor
    el freninin oraya Turn-Push ekleniyor
    müzikleri CD yerine DVD'den dinleyebiliyorsunuz (bir dvd'de 900-1000 şarkı)
    USB girişi var, eğer aracı yeni sipariş ederseniz CD400'de de USB girişi olacak

seçim sizin ama bana sorarsanız DVD800 aracı daha prestijli gösteriyor. kullanımı da daha rahat bence.
    ama 4.000 liraya değer mi değmez mi gerçekten kararsızım.
    ileride çin malı GPS, DVD film vs. gibi özellikleri olan radyodan almayı düşünüyorsanız DVD800'e gerek yok.
    ama Infinity ses sistemini de ekletecekseniz DVD800 zorunlu.
  • Ben Opel Müşteri hizmetlerine DVD800 konusunda belki 4-5 kez telefon açtım. Bunlardan sadece 3 tanesinde Müşteri temsilcisine konuyu iletebildim.
    2-3 ay önce yaptığım bu başvurular sonucu hiç bir şekilde dönüş olmadı. Bana sadece OPEL ODAK servisinde var ordan alın dediler.
    Bir Cumartesi günü Opel Odak a gittim. Yaklaşık 1-1.5 saat sonra Müşteri Temsilcisi benim araçla ilgilendi.
    DVD800 için yüklemenin bugün olmayacağını işlemin 2 saat sürdüğünü söyledi. Bende işlem 2 saat değil 15 dk. sürüyor dedim.
    Baktıki bu şekilde başından savamıyacak DVD elimde yok, Atelye şefinde burda yok dedi. Anlayacağınız 2 saat sonra elimde bir hiçle geri döndüm.

Bir süre sonra servisime DVD ulaştı ve yaklaşık 30 dk. bir işlemle kendim sadece Türkiye değil 2 GB yettiği kadar Italya, Yunanistan, Beneluxe ülkelerinide yükledim. Almanya ve Fransa gibi ülkelerin dataları 500- 600 Mb yükleyemedim.

Şimdi haritam eskisine göre çok daha iyi.

Bize hakkımız olan DVD800 cd vermeleri gerek bu konuda haklıyız. Ama ellerine çok miktarda bu harita cd lerinden yoksa Opel Türkiye kesinlikle
    cd leri kişiye göndermiyor. Size ulaşırsa bir ilk olacak. Facomx de sizin gibi istedi ve sadece Servise geldi.

Umarım Opel Türkiye Müşteri Hizmetleri, hizmet kalitesini yükseltir ve problemleri daha akılcı çözer.
    Tabi sadece Müşteri Hizmetleri değil ayrıca Opel Türkiye yöneticilerininde bu konuya daha ciddi bakması ve destek vermesi gerekiyor.

quote:

Selam Arkadaşlar,

Daha önce de üzerinde çok tartışılan OPEL DVD 800 NAvigasyon problemi ( çok basit ve kullanışsız olması) sorununu ben OPEL Türkiye ye bildirmiştim ve yeni güncel versiyonu en kısa
    zamanda aracı aldığım bayiye gönderip yükleneceğini bildirmişlerdi.
    Sonuç olarak Yeni versiyonlu (2009 - 2010 versiyonu) DVD NAvigasyon yazılımı gönderildi ve aracıma yüklendi, hatta bu sayede bir çok araca daha yüklenme şansı oldu.
    Şu an DVD OPEL ODAK TOPKAPI da mevcut ve bu hafta orada olacağı bildirildi, eğer DVD 800 opsiyonu ile araç aldı iseniz bu yazılımı vakit kaybetmeden yükletmenizi tavsiye ederim.
    Bu DVD maalesef sürekli bayilerde duramıyor heralde ( ANLAMIŞ DEĞİLİM, Bir DVD sonuçta) bunu değerlendirmek isteyenler OPEL ODAK TOPKAPI ya gidebilirler.
    Ben OPEL Türkiye den kendime ait olan DVD yi de talep ettim, kısa zamanda ulaştıracaklarını söylediler, onu halen bekliyoruz, yakında gönderirler diye düşünüyorum.
    Sonuçta DVD 800 opsiyonu bu yazılım DVD si olmadan teslim edilmemesi, gereken bir ekipman sadece yazılım hazır olmadığından heralde bu sorunlar yaşanıyor.
    Kısa zamanda çözüleceğini umuyorum.
    Yeni DVD 800 yazılımını yükletmemiş arkadaşlar ACELE etmenizi ve bu fırsatı değerlendirmenizi öneririrm.

quote:

...yeni yazılımı aracı aldığımız Bayii ye göndereceklerini ve en kısa zamanda Aracımıza yükleyeceklerini ilettiler.

Bu gerçekleşirse, Opel Müşteri Hizmetleri'nden işe yarar bir yanıt ve "hizmet" alabilen ilk müşteri olacaksınız

Belki biraz abartılı bir ifade gibi görünebilir ama tecrübelerimiz bu konuda iyimser olmamızı engelliyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquaz72 -- 24 Mart 2010; 13:04:01 >

• Bagaj Havuzu için bu akşam fiyat eski haline dönecek, indirim bitecek. Almak isteyenler acele etsin.
  • quote:

Bagaj Havuzu için bu akşam fiyat eski haline dönecek, indirim bitecek. Almak isteyenler acele etsin.

BEN 3 TANE ALDIM 59 DAN
  • quote:

quote:

Bagaj Havuzu için bu akşam fiyat eski haline dönecek, indirim bitecek. Almak isteyenler acele etsin.

BEN 3 TANE ALDIM 59 DAN

Maşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mturgut

Arkadaşlar, şu bagaj havuzunun fotoğrafını buraya yükleyebilir misiniz?
    Teşekkürler.

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)
  • hepınıze hayırlı olsun yarın benımkıler de gelırmıs sesi azaltıyor olması ve temızlık acısından avantajlı olmsı cok super
  • Şimdi benim merak ettiğim bi konu var.en az 55-60 bin tl verip insignia yı alıyoruz.(daha almadım ama alcam)
    aldığımız bayi bu bagaj havuzunu vermiyomu eşantiyon olarak.
  • quote:

BEN 3 TANE ALDIM 59 DAN

niyeki?

• quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

Şimdi benim merak ettiğim bi konu var.en az 55-60 bin tl verip insignia yı alıyoruz.(daha almadım ama alcam)

Opel'den başka hangi firma veriyor?
    zaten bu orjinal bir aksesuar değil. Türkiye'de bir firma üretiyor.
    araçtan çıkarsa file çıkar, Vectra'da çıkmıştı, Insignia'da var mı bilmiyorum
  • quote:

Şimdi benim merak ettiğim bi konu var.en az 55-60 bin tl verip insignia yı alıyoruz.(daha almadım ama alcam)

Şimdiye kadar gördüklerime dayanarak söyleyeyim. "Bitini bile vermiyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

quote:

BEN 3 TANE ALDIM 59 DAN

niyeki?

3 TANE ARACIM VAR O YUZDEN CAGRI KARDES SERONTO...CADDY..INSIGNIA

• quote:

BIZ PASPAS BILE ALAMADIK HAVUZ ISTESEK ARABAYI SATMAKTAN VAZGECERLERDI HERALDE
  • BAGAJ HAVUZUNU COK GEREKLI BULUYORUM
    bır akrabam koyden gelırken sut almıs yolda sut devrılmıs ve bagaj 5lt sutle dolmus
    dosemeyı degıstırdı kac sefer yıkattı arabayı haftalarca acık bıraktı sutun o eksı kokusunu cıkartamadı
    arabadan ve hemen sattı bu olayı yasadıgım ıcın acılen aldım yanı
  • İndirim bitmiş. Yarın arayayım. Kaç tane satmışlar, öğreneyim.
  • quote:

quote:

BIZ PASPAS BILE ALAMADIK HAVUZ ISTESEK ARABAYI SATMAKTAN VAZGECERLERDI HERALDE

aracı hangi bayiden almıştın abi? Paspası vermek zorundalar.
    bizimkiler de eskiden paspas vermiyordu, araç gelir gelmez alıp depoya kaldırıyorlardı.
    biz araya servis müdürünü sokarak 1 sene geç de olsa alabildik
    ama Insignia'da gördüğüm hep veriyolardı.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.