Şimdi Ara

.:: WİPE OUT TÜRKİYE ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca ünlü ''WİPE OUT'' Türkiye de ABC Televizyonunda yayına başlar başlamaz Amerikan televizyonlarının son beş yılın en iyi giriş yapan ve bütün rakiplerini geçerek yaza rating birincisi olarak damgasını vuran programı olan "WIPEOUT" henüz birinci sezonunda Almanya, Ispanya, Avustralya, İngiltere gibi pek çok ülkeyle beraber Türkiye'de de başlıyor. Amerika'da 2008'de son 5 yılın en başarılı programı olan WIPEOUT, bu yıl 20 ulkede daha yayınlanmaya başlayacak.

Çekimler Arjantin'de Gerçekleştirildi

Çekimleri Arjantin'de gerçekleşen “WIPEOUT”un, yapımcısı Endemol Türkiye'dir. Programın Arjantin'deki çekimlerini güzel yıldız Asuman Krause sunuyor.WIPEOUT için, programın çekimlerinin gerçekleştiği Arjantin'de “Dünya'nın en büyük açık hava oyun parkuru” kuruldu.

WIPEOUT Türkiye'de de Başlıyor

Türk izleyicisi ile Ocak ayı sonunda Show TV ekranlarında buluşacak "Dünyanın En Eğlenceli" yarışması için Türkiye'den 208 kişi Arjantin’de kurulmuş olan dünyanın en büyük açık hava oyun parkurunda zorlu şartlar altında yarışacak.

Her bölüme katılacak değişik tiplerde 16 yarışmacıdan birinci olan para ödülü kazanacak.

Show TV için Endemol Türkiye tarafından yapımı gerçekleştirilecek WIPEOUT'da, iddialı yarışmacılar inanılmaz büyüklükteki oyun düzenekleri aşmaya çalışırken, izleyicileri de ekran başında büyük bir eğlence bekliyor olacak.

Alıntıdır

Arkadaşlar program dün Show Tv de başlamış yarışma,bir yarışmadan öte tam anlamda bir komedi ben sitesinde yayımladıkları videolardan seyrettim birbirinden tip insanlar resmen show yapıyor.

Size yarışmacı isimlerinden bahsedeyim ne dediğimi anlarsınız

HACKER MURAT , -40 KÜBRA , RÜZGAR TEYZE FULYA , KAREKÖK MELİS , SAKAR BORSACI , BEYAZ ATLI EKİN , YERLİ TOM CRUISE , SÜPER PEKER , BABADAN BURSLU , DÜZKONTAK TÜLİN , KASLI BARBİE , YAĞLI HAKAN , DİNAZORİS TEMEL ,
    ÇAKMA HE-MAN ÖZER (favorim ) , ÇATLAK HÜLYA , FAHRİ KOMANDO

• quote:

HACKER MURAT

• Arkadaşlar dün yayınlanan ilk programdan bazı bölümleri seyretmek için TIKLAYIN...!!!
  • Güzeldi izledim
    Varmısın yokmusun ve yemekteyizden fazla fazla kaliteli
  • Hiç olmazsa para harcanmış! Tipler harikaydı yalnız, Dinazorus temel'e healal olsun o yaşta ikinci bitirdi yarışmayı adamın içinde var işte karadeizli suyunda var.
  • Özel takipçisi olunacak bir program değl;fakat vakit geçirmek için bakılabilir.
  • Keyifle seyrettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye hep Arjantin, survivor da orda olmuştu galiba
  • Yemekteyiz yerine Maceraya Takıl ve Wipe Out gibi değişik programlar çıksa tadından yenmez
  • Bölümlerdeki düzenekler hep aynı mı olacak?Eğer öyleyse bu yarışma izlenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Yemekteyiz yerine Maceraya Takıl ve Wipe Out gibi değişik programlar çıksa tadından yenmez

Wipeout un dışında Maceraya takıl ı iyi dedin.
    gerçekten o program çok güzel emek var para varfarklı ülkeler var felan

gelelim wipeout a
    bu program da gerçekten güzel ki yemekteyiz in yerine eski programlardan survivor yada fearfactor tarzı şeyler gelse kat kat güzel olur.
    dinazorus temel e helal olsun o yaşı başıyla 2. oldu. o son noktada beklemeseydi götürürdü bile parayı

• quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Yemekteyiz yerine Maceraya Takıl ve Wipe Out gibi değişik programlar çıksa tadından yenmez

Wipeout un dışında Maceraya takıl ı iyi dedin.
    gerçekten o program çok güzel emek var para varfarklı ülkeler var felan

gelelim wipeout a
    bu program da gerçekten güzel ki yemekteyiz in yerine eski programlardan survivor yada fearfactor tarzı şeyler gelse kat kat güzel olur.
    dinazorus temel e helal olsun o yaşı başıyla 2. oldu. o son noktada beklemeseydi götürürdü bile parayı

Survivor greece turkey tekrar yapılsa

• @y_ahmet

onu düşünmüşlerdir sanırım reyting kaybetmek istemezler

@12oz

o yarışma efsane
    Atatürk karşıtı yunanların rezil oluşunu izlemek pahabiçilemez geri kalan herşey için mastercard
  • quote:

@12oz

o yarışma efsane
    Atatürk karşıtı yunanların rezil oluşunu izlemek pahabiçilemez geri kalan herşey için mastercard

Gerçekten çok güzel bir yarışmaydı öteki versiyonları pek zevk vermiyordu zaten

quote:

Orjinalden alıntı: y_ahmet

Bölümlerdeki düzenekler hep aynı mı olacak?Eğer öyleyse bu yarışma izlenmez

Yok hocam o kadarda değildir heralde

• Şu An Yayında Geçen Haftanın Bölümü Ama Olsun Güzel :D Gakköş Nayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

quote:

@12oz

o yarışma efsane

Gerçekten çok güzel bir yarışmaydı öteki versiyonları pek zevk vermiyordu zaten

o yarışmanın zevk vermesinin en büyük sebebi Türkiye-Yunanistan olmasıydı

• quote:

Tabiki her hafta kaçırmadan izlediğim başka bir yarışma bilmiyorum ben.
  • quote:

quote:

Ben kanarya aslanlarıda zevkle izledim
    Ada yarışmaları film leri dizileri hatta resimleri bile çok hoşuma gidiyor

• Survivor 2 ezeli rakipi karşı karşıya getirmezse güzel olmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

quote:

quote:

Ben kanarya aslanlarıda zevkle izledim
    Ada yarışmaları film leri dizileri hatta resimleri bile çok hoşuma gidiyor

bu tip yarışmalarda farkettiğim en büyük özellik bu zaten; birbirine en zıt 2 grubu yarıştırmak ki bu da reyting in tavan yapması demek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.