Dünyaca ünlü ''WİPE OUT'' Türkiye de ABC Televizyonunda yayına başlar başlamaz Amerikan televizyonlarının son beş yılın en iyi giriş yapan ve bütün rakiplerini geçerek yaza rating birincisi olarak damgasını vuran programı olan "WIPEOUT" henüz birinci sezonunda Almanya, Ispanya, Avustralya, İngiltere gibi pek çok ülkeyle beraber Türkiye'de de başlıyor. Amerika'da 2008'de son 5 yılın en başarılı programı olan WIPEOUT, bu yıl 20 ulkede daha yayınlanmaya başlayacak.
Çekimleri Arjantin'de gerçekleşen “WIPEOUT”un, yapımcısı Endemol Türkiye'dir. Programın Arjantin'deki çekimlerini güzel yıldız Asuman Krause sunuyor.WIPEOUT için, programın çekimlerinin gerçekleştiği Arjantin'de “Dünya'nın en büyük açık hava oyun parkuru” kuruldu.
WIPEOUT Türkiye'de de Başlıyor
Türk izleyicisi ile Ocak ayı sonunda Show TV ekranlarında buluşacak "Dünyanın En Eğlenceli" yarışması için Türkiye'den 208 kişi Arjantin’de kurulmuş olan dünyanın en büyük açık hava oyun parkurunda zorlu şartlar altında yarışacak.
Her bölüme katılacak değişik tiplerde 16 yarışmacıdan birinci olan para ödülü kazanacak.
Show TV için Endemol Türkiye tarafından yapımı gerçekleştirilecek WIPEOUT'da, iddialı yarışmacılar inanılmaz büyüklükteki oyun düzenekleri aşmaya çalışırken, izleyicileri de ekran başında büyük bir eğlence bekliyor olacak.
Arkadaşlar program dün Show Tv de başlamış yarışma,bir yarışmadan öte tam anlamda bir komedi ben sitesinde yayımladıkları videolardan seyrettim birbirinden tip insanlar resmen show yapıyor.
Size yarışmacı isimlerinden bahsedeyim ne dediğimi anlarsınız
Arkadaşlar dün yayınlanan ilk programdan bazı bölümleri seyretmek için TIKLAYIN...!!!
Güzeldi izledim Varmısın yokmusun ve yemekteyizden fazla fazla kaliteli
Hiç olmazsa para harcanmış! Tipler harikaydı yalnız, Dinazorus temel'e healal olsun o yaşta ikinci bitirdi yarışmayı adamın içinde var işte karadeizli suyunda var.
Özel takipçisi olunacak bir program değl;fakat vakit geçirmek için bakılabilir.
Niye hep Arjantin, survivor da orda olmuştu galiba
Yemekteyiz yerine Maceraya Takıl ve Wipe Out gibi değişik programlar çıksa tadından yenmez
Bölümlerdeki düzenekler hep aynı mı olacak?Eğer öyleyse bu yarışma izlenmez
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
Yemekteyiz yerine Maceraya Takıl ve Wipe Out gibi değişik programlar çıksa tadından yenmez
Wipeout un dışında Maceraya takıl ı iyi dedin. gerçekten o program çok güzel emek var para varfarklı ülkeler var felan
gelelim wipeout a bu program da gerçekten güzel ki yemekteyiz in yerine eski programlardan survivor yada fearfactor tarzı şeyler gelse kat kat güzel olur. dinazorus temel e helal olsun o yaşı başıyla 2. oldu. o son noktada beklemeseydi götürürdü bile parayı
quote:
Orjinalden alıntı: PanadoL
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
Wipeout un dışında Maceraya takıl ı iyi dedin. gerçekten o program çok güzel emek var para varfarklı ülkeler var felan
gelelim wipeout a bu program da gerçekten güzel ki yemekteyiz in yerine eski programlardan survivor yada fearfactor tarzı şeyler gelse kat kat güzel olur. dinazorus temel e helal olsun o yaşı başıyla 2. oldu. o son noktada beklemeseydi götürürdü bile parayı
Survivor greece turkey tekrar yapılsa
@y_ahmet
onu düşünmüşlerdir sanırım reyting kaybetmek istemezler
@12oz
o yarışma efsane Atatürk karşıtı yunanların rezil oluşunu izlemek pahabiçilemez geri kalan herşey için mastercard
quote:
@12oz
o yarışma efsane Atatürk karşıtı yunanların rezil oluşunu izlemek pahabiçilemez geri kalan herşey için mastercard
Gerçekten çok güzel bir yarışmaydı öteki versiyonları pek zevk vermiyordu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: y_ahmet
Bölümlerdeki düzenekler hep aynı mı olacak?Eğer öyleyse bu yarışma izlenmez
Yok hocam o kadarda değildir heralde
Şu An Yayında Geçen Haftanın Bölümü Ama Olsun Güzel :D Gakköş Nayim
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
quote:
@12oz
Gerçekten çok güzel bir yarışmaydı öteki versiyonları pek zevk vermiyordu zaten
o yarışmanın zevk vermesinin en büyük sebebi Türkiye-Yunanistan olmasıydı
quote:
Tabiki her hafta kaçırmadan izlediğim başka bir yarışma bilmiyorum ben.
quote:
quote:
Ben kanarya aslanlarıda zevkle izledim Ada yarışmaları film leri dizileri hatta resimleri bile çok hoşuma gidiyor
Survivor 2 ezeli rakipi karşı karşıya getirmezse güzel olmaz bence
quote:
Orjinalden alıntı: 12oz
quote:
quote:
Ben kanarya aslanlarıda zevkle izledim Ada yarışmaları film leri dizileri hatta resimleri bile çok hoşuma gidiyor
bu tip yarışmalarda farkettiğim en büyük özellik bu zaten; birbirine en zıt 2 grubu yarıştırmak ki bu da reyting in tavan yapması demek