Şimdi Ara

Wipe data cache hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır kullandığım note5 cihazımı birazcık daha hızlandırmak için yollar aramaya başladım. Telefonu alıp güncelleme kurmuştum şuan 6.0.1 sürümünü kullanmaktayım.

Soruma gelecek olursak telefonu hızlandırması için önbellekteki gereksiz verileri sildiğini öğrendiğim wipe cache partition adlı işlemi yaparsam telefon sorunsuz açılır mı, herhangi bir verim kaybolur mu, telefon fabrika ayarlarına döner veya android yazılım atmak zorunda kalır mıyım?

Son olarak siz bu işlemin telefonu hızlandıracağını düşünüyor musunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Sadece wipe cache yaparsan önbellek silinir. Wipe data ve cache yaparsan yüklediğin uygulamalar ve ayarları da silinir yeni gibi olur. Her iki durumda da müzikler videolar filan gitmez rom yüklemen de gerekmez. Yine de öncesinde yedeklemeni tavsiye ederim. Geçici bir süre hızlanabilir. Uygulama yüklendikçe veriler oluşturdukça yine yavaşlamaya başlayacak

Edit: Stok recovery'de data her şeyi silermiş itibar etmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 19 Ocak 2017; 10:8:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Sadece wipe cache yaparsan önbellek silinir. Wipe data ve cache yaparsan yüklediğin uygulamalar ve ayarları da silinir yeni gibi olur. Her iki durumda da müzikler videolar filan gitmez rom yüklemen de gerekmez. Yine de öncesinde yedeklemeni tavsiye ederim. Geçici bir süre hızlanabilir. Uygulama yüklendikçe veriler oluşturdukça yine yavaşlamaya başlayacak

Wipe data da herşey gidiyor. Fotoğraflar falan hepsi. Yanlış bilgi vermeyelim

• Twrp'den bahsettiğimi söylemedim tabiki. Stok recovery'yi unuttum. Düzeltme için çok teşekkürler

Özet: Yalan yanlış bilgi verdim itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 19 Ocak 2017; 10:9:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Sadece wipe cache yaparsan önbellek silinir. Wipe data ve cache yaparsan yüklediğin uygulamalar ve ayarları da silinir yeni gibi olur. Her iki durumda da müzikler videolar filan gitmez rom yüklemen de gerekmez. Yine de öncesinde yedeklemeni tavsiye ederim. Geçici bir süre hızlanabilir. Uygulama yüklendikçe veriler oluşturdukça yine yavaşlamaya başlayacak

Edit: Stok recovery'de data her şeyi silermiş itibar etmeyiniz

Hocam peki sadece wipe cache yaparsam bi sıkıntı yaşamıyacağım değil mi? Yanlış bilgi verdim dediğiniz için kafam karıştı.
  • henlekulpu H kullanıcısına yanıt
    Kafa karıştırdığım için özür dilerim. Orijinal rom kullanmadığımdan unutmuştum.

Wipe cache yaparsanız bir şey silinmez o konuda eminim. Ama onun çok faydasının olacağını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.