Şimdi Ara

WinRar uygulaması ve disk dolu uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci defa karşılaştığım olay ;önce 6GB lık ve bugün de 4.5 GB dosyaları winrar'la (ISO) olarak açarken başıma geliyor, winrar hata mesajı disk dolu olabilir diyor .Ben bu dosyaları laptop'uma atınca hata olmadı ve DVd'ye yazabildim.
    İlk akla gelen Fat32\NTFS olayı değil çünkü diskler NTFS formatlı.Önerisi olan?

• harddiskinde yer kalmamıştır isonun bulunduğu bölümün boş kısmına bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

harddiskinde yer kalmamıştır isonun bulunduğu bölümün boş kısmına bak

100GB+ boş disk alanı olduğunu yazmayı unutmuşum
  • Eğer yapmadıysan tabi;
    Winrar > Options > Settings > Paths > temporary klasorunu d:\ yap. Ayrıca bu ayar büyük .iso dosyalarınızı arşivden çıkarırıken aynı sürücü olsun, mesela 4.5gb lik bir arşivi D sürücüne çıkarırken bu path ayarı da d:\ olsun,geçici klasorden taşıma süresi ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Eğer yapmadıysan tabi;
    Winrar > Options > Settings > Paths > temporary klasorunu d:\ yap. Ayrıca bu ayar büyük .iso dosyalarınızı arşivden çıkarırıken aynı sürücü olsun, mesela 4.5gb lik bir arşivi D sürücüne çıkarırken bu path ayarı da d:\ olsun,geçici klasorden taşıma süresi ortadan kalkar.

evet sağol ,Benim kullandığım diğer disklerde toplam 220GB boş yer olsada temp dosyasının olduğu bölümde sadece 2.6GB boş alan kalmış,temp dosyasını boş diske alınca oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey joe -- 5 Ekim 2007; 16:46:53 >
  • Temporaryde boş yer kalmayabilir,Extract sırasında bilindiği gibi içerisindeki alan ekstradan yer harcıyor.Buffer harcıyor vs..
  • aynen bendede aynı soru vardı duzelttım tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Eğer yapmadıysan tabi;

evet sağol ,Benim kullandığım diğer disklerde toplam 220GB boş yer olsada temp dosyasının olduğu bölümde sadece 2.6GB boş alan kalmış,temp dosyasını boş diske alınca oldu

Süper ya sorun düzeldi çok teşekkürler (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.