Emule'dan indirdiğim önemli bir rar dosyası şifre istediği için açılmıyor sanırım bu şifreleri kıran programlar vardı...Ben hiç girmedim o işlere bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
Şifre kırılmasına kırılıyor ancak çok uzun sürüyor. Dosyayı indirdiğin sayfanın bir köşesinde genelde şifresi yazar. Ama yoksa ''rar password cracker'' diye bir prg var. Ben 240 MB'lık bir dosya şifresi kırmıştım , içinde mp3 vardı , 11-12 saat sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam... Kolay gelsin...
vala ben de bi ara öle bişeye rasgeldim ama benim kırıcı beceremedi 39784510 Saat isteyince :D
quote:
Orjinalden alıntı: YellowBase
Şifre kırılmasına kırılıyor ancak çok uzun sürüyor. Dosyayı indirdiğin sayfanın bir köşesinde genelde şifresi yazar. Ama yoksa ''rar password cracker'' diye bir prg var. Ben 240 MB'lık bir dosya şifresi kırmıştım , içinde mp3 vardı , 11-12 saat sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam... Kolay gelsin...
ama bunu denemedim belki çabuk kırıyordur. Bencede Kolay GeLSiN
İNDİRDİĞİN DOSYA ÇOK BÜYÜKSE VAZGEÇ
Hocam şifre kırma diye bir olay yok 6 basamaklı bir şifreyi kırmak 5-6 saat sürerkenwww.donanimhaber.com gibi bir şifrenin kırılmasını ne kadar süreceğini siz hesaplayın. Dosya adında mutlakawww.fsdfdsf.com gibisinden ifadeler vardır. ya da aynı dosyanın yorumlarını oku, başka türlü çözmek imkansız gibi birşey.
dosyanın boyutu 24 mb boyutla alakası olduğunu bilmiyodum.Emule'dan indi sayfadan olmadığı için şifre filan yazmıyo şifrewww.ygef.com filansa uzun mu sürer gerçekten yaw çünkü genelde şifreler hep öyle oluyo...
dostum altı basamaktan cok ve hem rakam hem harf varsa kırman cok zamanını alır....hele 9-10 hanelı ise ve hem harf ve rakam varsa ımkansız gıbı bişi
İyi bir word listi olan program kullansan bile 7-8 haneli sifreyi kırması imkansız gibi bir olay bence unut.
quote:
Orjinalden alıntı: Apocalypticboy
dosyanın boyutu 24 mb boyutla alakası olduğunu bilmiyodum.Emule'dan indi sayfadan olmadığı için şifre filan yazmıyo şifrewww.ygef.com filansa uzun mu sürer gerçekten yaw çünkü genelde şifreler hep öyle oluyo...
Emule 'de Options.. Files menüsünde Auto clenup filenames "dosya isimlerini temizle" diye bir seçenek var Bakın o aktif mi aktifse bu seçenek ww.fdsfdsf.com gibi isimleri kırpıyor. Aynı dosyayı tekrar indirmeyi deneyin. Bakın dosya ismi gerçekte ne isimde imiş. Başka da şansınız yok. Kolay gelsin.
Selam RAR şifrelerini kıran yeni bir program var adı Rar Key v7.0.1180
abi o kadar çok üye olduumuz forum oldu ki artık bunlar yüzünden...
www.elcomsoft.com
ama pek şanşın yok eğer şifre 8-9 hariften fazlyasa bir 100 yıl kadar bekleyecek sabrın ve vaktin olduğunu sanmıyorum
Arkadaslarin dedigi gibi şifrenin kirilmasi dosyanin boyutyla degil sifrenin uzunlugu ve karmasikligi ile alakali.
sifre kirma programlarinda genelde bu sana sorulur.
mesela 4 - 5 ve 6 karakterli sifreleri dene.
sifreleri denerken rakamlari ve harfleri kullan ozel karakterleri kullanma gibi. (#,@,&,?,[,],{,},¿,®,¬,ç,ş,ğ)
isin icine onalr girdigi zaman kombinasyonlar cook fazla artacagi icin sifre bulma surecide senin Bilgisayarinin kuvveti ile ters orantili olarak degisecektir.
Ama bence sen, Sifre kırmayı denemeden once, dosyaya sag tiklayip WinRar ile dosyayi buraya ac, yerine dosyaya cift tikla ve sıkıştırılmıs dosyanin icerigini gor ve icinde bir metin belgesi yada Comment (yorum) varmi ona bak. sifre oralarda da yaziyor olabilir.
olmadi bir de google amcaya danis belki birileri daha once o isimdeki dosyayi veya o kaynaktaki dosayi indirmistir ve sifresini bilyordur.. ?? Belki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme