Şimdi Ara

winrar Şifre Kırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
160.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana acil lazım 300 Mb lik dosya çektim şifresini bulamadım ya

• Burada bütün zip ve dokumanların programlarının şifre kırma programları var.Tamamen legal.

http://www.elcomsoft.com/prs.html

Ancak zun şifreler için isteyeceği süre çok uzun olabilir çünkü her ihtimali deneyerek hareket ediyor bu programlar.4 ve yukarısı basamaklı olduğunu tahmin ettiğin şifreler için progarmı register etmelisin.
  • ben bi uğraşacam bakalım ne olacak. ya emüleden çekmiştim

Four programs in one -- an ultimate tool to recover lost or forgotten passwords for ZIP (PKZip/WinZip), ARJ, RAR (WinRAR) and ACE archives. Supports the customizable "brute-force" attack, effectively optimized for speed (for ZIP, up to fifteen million passwords per second on Pentium III); dictionary-based attack, and very fast and effective known-plaintext and guaranteed WinZip attacks. Multilanguage interface is provided. Registered version costs $60 (personal license) or $120 (business license).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FauL -- 21 Mayıs 2005, 0:41:59 >
  • Bu programları nasıl kullanabiliriz. Bende 10Mb tan ttda 2.4 GB a kadar emule dosyaları var.
    Türkçe siteler yokmu?
  • valla işin zor inndir.com daki rarpassword recovery programını dene ama eğer şifrenin karakterleri uzunsa işin zor günlerini alabilir uğraşmak lazım
  • 3 haneye kadar destek veriyormuş trial versiyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    winzip- winrar şifresi kırma
    20 yıl önce açıldı
    Linuxmint şifre kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cracklı hali bu

benim işime yaramadı ama
  • başka yolu yokmu ya bunun bi yardımcı olun başka bi site bilen varsa link atsın
  • BLOG SAYFAMA GİRERSEN BULABİLİRSİN.
  • bu programlarla şifreyi bulmak günler sürebilir bence hiç bulaşmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: quazar

Burada bütün zip ve dokumanların programlarının şifre kırma programları var.Tamamen legal.

http://www.elcomsoft.com/prs.html

Ancak zun şifreler için isteyeceği süre çok uzun olabilir çünkü her ihtimali deneyerek hareket ediyor bu programlar.4 ve yukarısı basamaklı olduğunu tahmin ettiğin şifreler için progarmı register etmelisin.

bu programı kurdum çok partlı rar dosyalarını destklemiyo diye hata verdi :P off ya 6GB bi hd film indirdim gerizekalı herif şifresini yanlış vermiş 2 günde indirdiiğim filmle kaldım ortada şifresini de kıramadım :P:P

• rar şifresini hatırlayamıyorsam ve dosya ismi biraz daha özel ise googlda aratıyorum. %90 olumlu sonuç :)
  • Bu programlar genelde pek işe yaramıyor.
  • OLMUYOR YAW

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUS P5B ANAKART İNTER CORE 2 DUO 7300 2,66 1066 MHz 400 GB HARDISK KINGSTON 667 MHz 2 gb (tek parça) phılps 220WS erkran 22 in. armedia cam
  • quote:

Orijinalden alıntı: algkmn

rar şifresini hatırlayamıyorsam ve dosya ismi biraz daha özel ise googlda aratıyorum. %90 olumlu sonuç :)

öneriniz ufkumu açtı valla teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.