Şimdi Ara

Winrar ile parça dosyaları birlestimek..YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM.Benim bir sorunum var. Winrar ile sıkıstırılmıs ortalam 600 mb tek parça bir film buldum ve indirdim ancak bu dosyaları aynı klasörde açmak istediğimde parçalanmıs dosyaların ayrı ayrı paçalar halinde açıldığını gördüm bu dosyaları nasıl birlestirebilim.Yardımlarınızı bekliyorum...
    Not = Dosyalar kesinlikle ayrı ayrı çalısmıyorlar...

• Dosya isimleri, Dosya_adı_part1.rar, ....part2.rar şeklinde ise herhangi birne sağtuşla tıklayıp winrar menusunde buraya çıkar demeniz yeterlidir.
  • normalde ziple 2-3 ve daha uzun sekilde bolunmus dosyaları birlestirmek icin yapilan islem bu zip dosyalarını aynı klasore koymak ve o klasorde 1 numaralı zip dosyasının icindekini cikarmak eger bir hata yoksa kesin birleserek cikar.. 2-3 ve diger numarali zip dosyalarına bir işlem yapmana gerek yok sadece 1 numaralı zipdekini cıkarman yeterli
  • Hocam winrar'da parçalardan herhangi birine tıklayıp açınca tüm seri açılmış olur. Ufak bir hatırlatma sadece.
    :)

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

normalde ziple 2-3 ve daha uzun sekilde bolunmus dosyaları birlestirmek icin yapilan islem bu zip dosyalarını aynı klasore koymak ve o klasorde 1 numaralı zip dosyasının icindekini cikarmak eger bir hata yoksa kesin birleserek cikar.. 2-3 ve diger numarali zip dosyalarına bir işlem yapmana gerek yok sadece 1 numaralı zipdekini cıkarman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost

Hocam winrar'da parçalardan herhangi birine tıklayıp açınca tüm seri açılmış olur. Ufak bir hatırlatma sadece.
    :)

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

normalde ziple 2-3 ve daha uzun sekilde bolunmus dosyaları birlestirmek icin yapilan islem bu zip dosyalarını aynı klasore koymak ve o klasorde 1 numaralı zip dosyasının icindekini cikarmak eger bir hata yoksa kesin birleserek cikar.. 2-3 ve diger numarali zip dosyalarına bir işlem yapmana gerek yok sadece 1 numaralı zipdekini cıkarman yeterli

bazen herhangi birisnden başlayınca sonuc alinmiyor o bakimdan sırayla yapılması herzaman daha iyidir.. yoksa 1 yerine 5.dosyadan da baslasan problem olmaz ama arada bir dengesizlik olusabiliyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.