Şimdi Ara

Winows 7 Loopback adaptor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemime Loopback adaptor kurdum. Kurulumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Kurduktan sonra ip ayarlarını elle yaptım.
    ip: 192.168.5.1.10
    alt maskesi: 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçiti: 192.168.5.1

Buraya kadarda herşey olması gerektiği gibi idi. Ancak Ne yaparsam yapayım ağ bağlantıları penceresinde "tanımlanamayan ağ" uyarısı alıyorum.
    Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
    Saygılarımla.

Orijinalden alıntı: rastlantisal

Merhabalar.
    Sistemime Loopback adaptor kurdum. Kurulumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Kurduktan sonra ip ayarlarını elle yaptım.
    ip: 192.168.5.1.10
    alt ağ maskesi: 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçiti: 192.168.5.1

Buraya kadarda herşey olması gerektiği gibi idi. Ancak Ne yaparsam yapayım ağ bağlantıları penceresinde "tanımlanamayan ağ" uyarısı alıyorum.
    Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
    Saygılarımla.

ip numaran biraz fazla gibi Kontrol ediniz.
    Mesela şu şekillerde olabilir:
    192.168.1.10
    192.168.5.10
    192.168.5.1
    192.168.1.5
    yani 3 nokta 4 grup

• o 1'i yanlışlıkla yazmışım. Hepsi 192.168.5.X grubu
    ...
  • hmm benimde başıma geliyordu bi aralar bu. eurobattle da dota hostu olabilmek için ghost programını yükleyip loopback adaptörünü kurmuştum. ancak her pc yi yeniden açtığımda hata veriyordu. sorunun kaynağı ise loopback i elle ayarlamama rağmen bir şeyi atlamıştım. benim hattım statik ip değildi :D bu yüzden her seferinde ip adresimi yeniden girmek zorunda kalıyordum. seninkide bu sebepten kaynaklanan bir şey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

hmm benimde başıma geliyordu bi aralar bu. eurobattle da dota hostu olabilmek için ghost programını yükleyip loopback adaptörünü kurmuştum. ancak her pc yi yeniden açtığımda hata veriyordu. sorunun kaynağı ise loopback i elle ayarlamama rağmen bir şeyi atlamıştım. benim hattım statik ip değildi :D bu yüzden her seferinde ip adresimi yeniden girmek zorunda kalıyordum. seninkide bu sebepten kaynaklanan bir şey olabilir

IP adresim statik. Zaten oyun vs için değilde bilgisayarım herhangi bir networke bağlı değil iken ağ varmış gibi davranabilmesi için lazım bana.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.