yaa su Winks ve Moodsları yukledik ilk yukledigimde sorunsuz calisiyordu msn de yanii yaklasik 100civarinda winks ekledik saniirm ki 220adet felan di sanirim sabit msn topicinden almistim..
neysee ama simdi msn yi duzgun kullanamiyorum sorun olanda winksler neden derseniz msn actigimda normal kullanabiliyorum ama göz kırptıklarım olayını yapcaz yaa basiyoruz msndeki winks yollama yerine işte o andan itibaren msn ile iletişim kesiliyor kitleniyor program ancak görev yöneticisinden kapatiyoruz programi her defasinda ayni yanii msn deki problem bundan yakyanklaniyor..
bu winksleri nereden silebilirim bir bilenvarmi hangi klasorun icinde unistal olayı yok bunlarin öyle ki msn yi kaldirdim tekrar yukledim ama ayni hic bir degisiklik yok..
abi senin yontemi denedim yani cift tiklayip winksleri acmayi.ama windows cannot open this type of file diyo ve acmam icin program sectirmeye calisiyo.Siz nerden indirmistiniz ve bunun baska bir eklenme sekli yokmu acaba?
arkadaşben buldum yolu bilgisayarın xp iseyeni oturum aç ve baştaki oturumunu sil bundan sonra winks kalmaz ve bu winksler baişka bilgisayrada da görülmez