Şimdi Ara

Wingsuit extreme sporuyla ilgilenen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wingsuit diye bir spor var kuş gibi süzülüyorsunuz.Ben 20 ye yakın kez paraşütle atlayış yaptım ancak bu en uç nokta sanırsam.Bu sporu yapabilecek tecrübeye ulaşmak için en az 500 kez paraşütle atlamak falan lazımmış.Bu sporla ilgilenen varmı aranızda?Türkiyede bu sporu yapabileceğimiz bir yer varmıdır?

Videoyu 720p izlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 4 Temmuz 2012; 11:54:24 >

• Oha çok iyiymiş uçuyor resmen adam
  • paraşütle atlamak ıcın ne yapmak lazım ?

yamaç değil

uçaktan
  • 500 abartı değil mi? 1,5 yıl boyunca her gün atlayış yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 4 Temmuz 2012; 12:14:54 >
  • Yapmak isterdim de mesela 1:26'daki gibi o yere cok yakin gecislere guvenemem heralde. Bi anlik hata veya bi yerin sürtünse yere öldün. Çok izledim böyle videoları ama hiç kaza yapan ölen yaralanan yokmu böyle wingsuit yaparken, bir yere teğet geçerken çarpan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation888

Yapmak isterdim de mesela 1:26'daki gibi o yere cok yakin gecislere guvenemem heralde. Bi anlik hata veya bi yerin sürtünse yere öldün. Çok izledim böyle videoları ama hiç kaza yapan ölen yaralanan yokmu böyle wingsuit yaparken, bir yere teğet geçerken çarpan?

Yine üstteki videodaki adam kaza yapmış ancak neden dağlara yerlere teğet geçiyor ve paralel gidiyorlar anlamıyorum sanırsam daha adranelinli oluyor.Mesela bu adam inat kayalıkların üzerinden gidiyor boşluklardan gitmiyor.Bırakcaksın kendini uçaktan aşağı yada aşağıda dağ falan olmayacak süzüleceksin bence böyle daha güvenli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 4 Temmuz 2012; 12:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

500 abartı değil mi? 1,5 yıl boyunca her gün atlayış yapmak lazım.

Bende burda okudum hocam

http://www.birdunyabilgi.net/wingsuit-atlayislari-hakkinda-bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.