Şimdi Ara

winfast a170ddr ve XP yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam p3 550 320mb ram ve winfast a170 ddr geforce4 mx440 ekran kartım var. işletim sistemi olarak me kullandığımda ekran kartıyla ilgili bi problam yoktu. fakat xp kurdum ve ekran kartını tanımıyor. bi çok driver denedim fakat olmadı. donanımla ilgili bi problem olabilir mi? lütfen yardım edin.Bu yüzden XP kullanamıyorum...

• Sistemin hakkında tam bilgi verseydin daha iyi olurdu. Ayrıca VGA yı tanımaması nasıl bir soruna yol açıyor? O ekran kartını uzun süre ben de kullandım. Öncelikli olarak eski driver'ları tüm uzantılarıyla birlikte silmelisin ( Sistem dosyalarını tamamen görülebilir yap - gizli dosyalarıda gör) Windows altında inf dosyasındaki ekran kartıyla ilgili uzantıyıda silmelisin. Bilgisyarı kapat aç. Daha sonra sürücüleri yeniden yükle, mümkünse orjinal CD dekini yükle.
  • p3 550
    azza 82443 bx/zx anakart
    128(133mhz)+128(133mhz)+64(100mhz) mb. 3 tane ram.
    winfast a170 ddr t geforce4 mx 440 se gpu ekran kardı
    conexant modem
    creative 128 bit ses.
    15gb 7200rpm w.digital hdd + 8,4gb seagatehdd

Sistem bu bilg.e format atıp yeniden xp kurdum ve orjinal cdsiyle ekran kartını kurdum fakat yine de olmadı. orjinal cdyle kurulum işlemini tamamlıyorum.bilgi yeniden başlatıyorum. aygıt yöneticisinde winfast a170ddr ın yanında ünlem oluyo. doğal olarak ekran kartı kullanılmıyo. kafayı yedim artık yaa.sırf bu yüzden xp kullanamıyom yaaa.bu konuda yardımcı olursan sevinirim...
  • Driver'ları doğru yüklemene rağmen böyle bir uyarı veriyorsa korkarım donanımsal bir sorun var. XP ile alakalı bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Anakartının AGP ile ilgili sürücülerini de yüklemişsindir umarım veya en azından güncelleştirmeyi bir dene.
  • Birader aşağıdaki linkten winfast a170ddr driverini yükleyebilirsin!! Bu Driver XP'ler için, umarım işine yarar.

http://www.driversearch.com/forums/graphics/5312.html

Kolay gelsin ve başarılar.
  • konu ile alakası yok ama

winfast a170ddr se ekran kartının agp hızı nedir bende 4X çalışıyor anakart 8X destekliyor .
  • WinXP de donanım çakışması olabilir. Bütün kartları çıkarıp ekran kartından itibaren teker teker takıp tanıtmayı dene. Ayrıca nvidia sitesinden son güncel driver ı yüklemeyi de bir deneyebilirsin. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus 9550 ile TVOUT Olmuyor !!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xp uyumlu software bul
  • Arkadaşlar ben bu ekran kartını iyi biliyorum. Sorunun kaynağını çözmek için önerileriniz elbette değerli ancak bu ekran kartı güncelleştirmeye hiç gelmiyor. %90 sorun çıkartıyor. Özellikle eski ankartlarda yapıyor bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbesbas

WinXP de donanım çakışması olabilir. Bütün kartları çıkarıp ekran kartından itibaren teker teker takıp tanıtmayı dene. Ayrıca nvidia sitesinden son güncel driver ı yüklemeyi de bir deneyebilirsin. kolay gelsin.

AGP 4X ama senin 8X lik anakartında herhangi bir sorun yaratmaz.
  • ya çok sağolun ama dediklerinizi yaptım ama aynı. boarddan kaynaklansa win me de çalışabilirmi? çünkü eski işletim sistemim millennium du ve ekran kartıyla ilgili hiç bir sorun yaşamadım. sadece xp de yapıyo bunu. yine de çok sağolun.
  • anakartın agp sürücülerini yükle demişsin (someone74) de nası oluyo abi biraz bahsetsene ve nerde bulabilirim bi link öneriyomusun?:))
    azza 82443 bx/zx anakart
  • Normalde marka ve modelini biliyorsan siteden firmayı arat ve anakartının modelini gir. Oarada zaten ihtiyacın olan sürücüler hakkında bilgi mutlaka vardır. Aslında anakartından kullanan bir olsa forumda çok daha iyi olur.
    Sitesini araştırdımhttp://www.driverguide.com/ ama teknik destek yok Bunun haricinde aklımahttp://www.driverguide.com/ burası geliyor ama önce üye olman lazım. Benim üyelik şifremi nedense iptal etmişler yoksa ben arardım...

• someone74 çok saol. inşallah halledebilirim. bu arada bişi daha soriim. yeni makina toplamak istiyorum da . sata mı (board+hdd) alsam diyorum. ne önerirsin, arasında çok fark var mı? nedir farklar???
  • Ben sana sata'yı tavsiye ederim. Fiyatları neredeyse aynı ama veri aktarımı açısından performans sata'da daha yüksek. Ayrıca kablo derdi IDE'lerde olduğu gibi çok değil. IDE yerine ince bir kablo anakarta gidiyor bi de power o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.