arkadaslar windvd 8 var. ne guzel calisip duruyodu. artik calismiyo. cift tiklayinca simgesine aciliyomus gibi yapiyo ama acilmiyo. kaldirip tekrar kurdum degisen birsey yok. sorun nedir???
yok mu bi bilen???
ya kardeş deneme süresi dolmuştur.bedavamı sandın
quote:
Orjinalden alıntı: sinanbest
ya kardeş deneme süresi dolmuştur.bedavamı sandın
yok canim o yonden bi problemim yok. masaustundeki simgesine cift tikliyorum. ya da programlar'dan seciyorum, ya da calistir'a yaziyorum vs. ama hic pencere falan gelmiyo. hic hareket yok...
reg girişi sapıtmış olabilir o halde. yada kopyala yapıştır cr ack'i yaptıysan oda version farkından uyumsuz olabilir.ben o yüzden key gen kullanıyom olabilirde olabilir her an herşey olabilir
quote:
reg girişi sapıtmış olabilir o halde. yada kopyala yapıştır cr ack'i yaptıysan oda version farkından uyumsuz olabilir.ben o yüzden key gen kullanıyom olabilirde olabilir her an herşey olabilir
hocam hani sure doldu, yok kayit yaptir, satin al gibi birseyler ciksa anliycam da direk olarak hic acilmiyo.
quote:
eser hırsızı seni utanmıyonmu(sanki ben başka bişey yaptımda) program korsanı tespit edip registryden kapatmış olabilir.(windvd çalışınca internete program bilgisi yolluyo)
peki bu durumda kaldirip yeniden kurdugumda deneme surumu olarak da mi calismaz bu meret? ya da yeni birseyler girdigimde???
çalışıcağını sanmam.hem bişey diyimmi ben hiç beğenmedim anasını satim windvd7 daha iyi.onu kurucam tekrar. neden dersen çok hata var. equalizer sürekli sıfırdandan başlıyo her açışımda ayarlar sıfırlanıyo.virtual speaker çalışmıyo. sadece yeni sürüm yaptık demek için yapılmış berbat
quote:
çalışıcağını sanmam.hem bişey diyimmi ben hiç beğenmedim anasını satim windvd7 daha iyi.onu kurucam tekrar. neden dersen çok hata var. equalizer sürekli sıfırdandan başlıyo her açışımda ayarlar sıfırlanıyo.virtual speaker çalışmıyo. sadece yeni sürüm yaptık demek için yapılmış berbat
boyle giderse elimde lisansi olan 5 surumunu yeniden yukluycem. en azindan ne kadar dandik olsa da onu kullanabiliyodum...
valla bence Windvd7 indir o gerçekten mükemmel.
quote:
valla bence Windvd7 indir o gerçekten mükemmel.
deneyeyim bakalim. ilgilendigin icin saol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme