Bildirim
Windows8 Media Center kodu gelmedi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
arkadaşlar ptesi win8 pro aldım salı günü mediacenter lisans için başvuruda bulundum 72 saat içinde gönderilecektir dendi ama daha gelmedi neden gelmemiştir bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
iyi günler hepinize.
Gelir merak etmeyin, gelmezse de pek bir şey kaybetmiş sayılmazsınız eğer Amerika'da yaşamıyorsanız. Bedava diye kurduk, ama bir işe yaradığı yok, onun yaptığını misliyle yapan bir dolu program var zaten.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
arkadaşlar ptesi win8 pro aldım salı günü mediacenter lisans için başvuruda bulundum 72 saat içinde gönderilecektir dendi ama daha gelmedi neden gelmemiştir bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
iyi günler hepinize.
Gelir merak etmeyin, gelmezse de pek bir şey kaybetmiş sayılmazsınız eğer Amerika'da yaşamıyorsanız. Bedava diye kurduk, ama bir işe yaradığı yok, onun yaptığını misliyle yapan bir dolu program var zaten..
Özelliklerine bakmadım ama canlı yayın yapma özelliği olduğu doğrumu eğer media center almazsak bu canlı yayın özelliğinden faydalanabileceğimiz bir program varmı?
-
gerçi ben lisansı aldım ptesi günü ama daha kullanmadım etrafta bir aktivasyon yapmak kullanmak gerek diyorlar ben akşam bir kurulum yapayım windows 8 ne yapalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TECHTRONİC
Özelliklerine bakmadım ama canlı yayın yapma özelliği olduğu doğrumu eğer media center almazsak bu canlı yayın özelliğinden faydalanabileceğimiz bir program varmı?
Canlı yayın derken alma mı gönderme mi neyi kastettiğiniz açık değil. Alma ise tv ve radyo yayınlarını almak için tuner gerekli, tuner aldığınızda zaten oynatma için gerekli program da beraber gelir, bu amaçla bir dolu program da internette bulunabilir. Yayın göndermeyi kastettiyseniz öyle bir özellik yok.
Bir de extender özelliği var, hakkında bilgiyihttp://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/Windows-Media-Center-Extenders-frequently-asked-questions adresinde bulabilirsiniz.
Ezcümle, para verip alınacak tv, radio tunerleri veya bir extender (örneğin Xbox) olmadan bir halta yaramaz, internet üzerinden radyo ve tv alma özelliği bile yok. Geriye sadece bilgisayardaki resim, video ve müzikleri oynatması kalıyor ki bunun için kurmaya değer mi siz takdir edin.
-
bu arada hala gelmedi lisans bekliyorum 5 gündür . -
quote:
bu arada hala gelmedi lisans bekliyorum 5 gündür .
MS Destek sorununuzu halleder. Telefonla arayın, mırın kırın ederlerse yüklenin, Media Center bölümüne bağlıyorlar, oradan bir kaç dakikada mail yolluyorlar kodu içeren (Bir arkadaşımın başına geldi de..). -
aradım kendilerini geçici olarak vermiştik şimdi süresi geçti bişey yapamayız zaten mediacenter deneme için verilip bir kaç ay sonra paralıya dönücekti dedi..
yahu saçmalamayın dedim sitede win 8 pro alana 31 ocağa kadar mediacenter ücretsiz yazıyordu başvurdum lisan 72 saat içinde gelecek yazdı ama gelmedi ben hakkım ola ürünümü istiyorum dedim geri dönüş yapacağız dediler ve bitti hala geri dönüş sağlayacaklar bu ne yahuu -
quote:
aradım kendilerini geçici olarak vermiştik şimdi süresi geçti bişey yapamayız zaten mediacenter deneme için verilip bir kaç ay sonra paralıya dönücekti dedi..
yahu saçmalamayın dedim sitede win 8 pro alana 31 ocağa kadar mediacenter ücretsiz yazıyordu başvurdum lisan 72 saat içinde gelecek yazdı ama gelmedi ben hakkım ola ürünümü istiyorum dedim geri dönüş yapacağız dediler ve bitti hala geri dönüş sağlayacaklar bu ne yahuu
Dedim size, yılmadan yükleneceksiniz, hep böyle mızıkçılık yapıyorlar, yeterince bastırırsanız alırsınız.. -
Arkadaşlar alınan bu kodun belli bir etkinleştirme süresi var mı? Süre sınrı yok ise bende fazladan birkaçtane med. cent. lisansı anahtarı mevcut, verebilirim.
İşte hiç kullanmadığım kodlardan biri
6XKX7-GXCYN-P72CF-T2WBY-K73JD -
quote:
Orijinalden alıntı: khramn
Arkadaşlar alınan bu kodun belli bir etkinleştirme süresi var mı? Süre sınrı yok ise bende fazladan birkaçtane med. cent. lisansı anahtarı mevcut, verebilirim.
İşte hiç kullanmadığım kodlardan biri
6XKX7-GXCYN-P72CF-T2WBY-K73JD
başkasına ait kodu sakın denemeyin.
lisanslı windowsunuz tehlikeye girebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir lisans aynı anda birden fazla pc de etkinleştirilirse kara listeye girer ve çöp olur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X