Şimdi Ara

windows8 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar; Win 7 Ultimate kullanıcısıyım ancak yakın zamanda netten win 8 pro satın aldım ve kurmak istiyorum bir türlü kuramıyorum her yükleme sırasında: ''İÇ HATA YÜKLEMEYE DEVAM EDİLEMEDİ.İNDİRME İŞLEMİ ESNASINDA BAZI HATALAR OLUŞMUŞ OLABİLİR.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN''' diye ibare çıkyor bunun çözümünü bilen arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim tşkler...

Orijinalden alıntı: suti38

Selam arkadaşlar; Win 7 Ultimate kullanıcısıyım ancak yakın zamanda netten win 8 pro satın aldım ve kurmak istiyorum bir türlü kuramıyorum her yükleme sırasında: ''İÇ HATA YÜKLEMEYE DEVAM EDİLEMEDİ.İNDİRME İŞLEMİ ESNASINDA BAZI HATALAR OLUŞMUŞ OLABİLİR.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN''' diye ibare çıkyor bunun çözümünü bilen arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim tşkler...

Satın aldığınız Win 8 Pro kaç bit (32-64)?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: microlap

satın aldığım derken win7 li pc mi alıp 29tl ye mi aldın yoksa orjinal cd sini paraya kıyıp mı aldın

Arkadaşımız netten satın aldığını, üstelik kocaman harflerle "İNDİRME İŞLEMİ ESNASINDA BAZI HATALAR OLUŞMUŞ OLABİLİR.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN" hatası aldığını söylemiş. Sanırım bir başka şey söylemek istemiştiniz, yani mesajınız "mesaj olsun torba dolsun" türü bir şey olamaz, öyle değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: microlap

hocam tabiki de öyle değil benim sorduğum soru win8 i 29tl ye mi aldın dı yanlış anlama olmasın

Ben de bir yanlış anlama olduğunu düşünmüştüm, açıklamanız için teşekkür ederim..
    21 yıl önce açıldı
    Win10 yükleme.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar win8 pro 32 bit ve 29 tl değil microsoftun anasayfasında 75 tl ye yükseltme indirmesi var onu satın aldım.Ama dediğim gibi sorun oluyooo yükleme yapmıyorr sorun bu..

Orijinalden alıntı: suti38

arkadaşlar win8 pro 32 bit ve 29 tl değil microsoftun anasayfasında 75 tl ye yükseltme indirmesi var onu satın aldım.Ama dediğim gibi sorun oluyooo yükleme yapmıyorr sorun bu..

peki bir cd mi geldi kargoyla yoksa yükseltmesini .iso şeklinde vs... bir biçimde internetten mi indirdiniz size demek istediğim şu ki microsoft un sayfasında destek bölümü var oralara bir bakın tr dilinde yazın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.