Şimdi Ara

Windows8 Kaldırma ve Win7 Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 Yüklü Notebooka Format atıp Windows7 Kurmak istiyorum fakat zor bela 64Bit DVD si ile boot ettirdim ama buda Siyah ekranda Starting Windows yazıp kalıyor öyle. DVD ile başka Bilgisayarı formatladım. ve Notebook daha sıfır.

bunu nasıl çözerim bir bilen var mı acaba

• önce o bozuk win 7 yi kaldır ve yeniden yap
  • Win7 yi hiç kuramadım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukist

Windows 8 Yüklü Notebooka Format atıp Windows7 Kurmak istiyorum fakat zor bela 64Bit DVD si ile boot ettirdim ama buda Siyah ekranda Starting Windows yazıp kalıyor öyle. DVD ile başka Bilgisayarı formatladım. ve Notebook daha sıfır.

bunu nasıl çözerim bir bilen var mı acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_70575622/tm.htm
  • arkadaşlar işletim sistemini değiştirecekseniz işletim sistemi yüklü notebook almayın free dos modelleri tercih edin, artık bilgisayarlar özellikle oem işletim sistemleri bilgisayarla geliyor bilgisayarla ölüyor, başka işletim sistemine geçtiğinizde çalışan donamomlarda sorun çıkabiliyor sana tavsiyem win 8 i bozmaman bence kötü bir işletim sistemi değil ben bir aydır kullanıyorum bayağı alıştım daha yeni ama bir kaç ay sonra hekesin tercih ettiği bir sistem olacağına inanıyorum recoveryi felan bozarsan yada silersen sonradan geçmesi de güç olur
  • haklısın ama Windows8 iş yerleri için pek uygun olduğunu düşünmüyorum cünkü hotmail hesabına bağlı oluşu biraz bana göre test gibi ayrıca bir çok sıkıntısı var

Kişisel bilgisayar oalrak iyi olabilir ama ticari için pek uygun değil.

• http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

buraya bak hacım. 8 den 7ye geçmek için başlık var birde usb kurulumu için var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.